Beres Hunor - George Murar - mutare

Echipa de triatlon a clubului Steaua București se desparte de două piese grele, Beres Hunor și George Murar.

Beres Hunor, unul dintre cei mai în formă triatloniști din România, s-a alăturat recent echipei Unstoppable Sport Club. Beres, 38 de ani, nu e sportiv profesionist, dar se află pe podium la majoritatea competițiilor la care ia parte.

Are în palmares circuitul ”Romanian Triathlon Series 2019” pentru competițiile de triatlon olimpic, ajungând la a treia victorie consecutivă din ultimii ani.

Beres Hunor - Unstoppable Sport Club

George Murar, 35 ani, este de profesie avocat. Anul trecut, în aprilie, George reușea să se califice la Ironman 70.3 World Championships chiar de la prima sa participare la un Half Ironman, în cadrul Ironman 70.3 Grecia, unde a trecut linia de finish pe locul 9 la categoria sa de vârstă și pe locul 30 la nivel general. George a trecut linia de finish după 4:36:22.

George Murar se alătură Seven Sport Club, care i-l pune la dispoziție pe experimentatul antrenor Flabio Carmona.

George Murar - ibiza aquathlon 2018
Foto: George Murar, arhivă personală

Unul dintre obiectivele lui George pentru sezonul 2020 este calificarea la mondialele de Half, pe care o va încerca chiar în Grecia, la Costa Navarino, unde a obținut calificarea anul trecut.

Beres Hunor și George Murar se vor duela în mod direct la Ironman 70.3 Grecia, unde sunt înscriși la aceeași categorie (35-39 ani).

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE