MoşIonRoată, distribuitorul exclusiv al mărcii de biciclete Felt în România, a avut cele mai bune vânzări în perioada aprilie-iunie.  La o lună de la deschiderea magazinului, în aprilie 2010, MoşIonRoată vânduse 150 de biciclete şi estima vânzări totale de 400 de bucăţi până la sfârşitul anului.

Cum  va trece peste iarnă magazinul MoşIonRoată?

Habar n-am, e prima iarnă pentru MoşIonRoată. Cred că vânzările scad cu 80-90% în lunile de iarnă, a declarat pentru biciclistul.ro Emil Bituleanu, directorul executiv al magazinului, care ocupă în acelaşi timp şi  funcţia de director executiv al Libra Bank.

Bicleta anului 2010 la MoşIonRoată este MTB hard tail, Q620, potrivit lui Bituleanu.

Felt MTB Q620

Q620 costă 2.530 lei, cu tot cu TVA. Bicicleta este dotată cu cadru dublu din aluminiu şi, potrivit descrierii MoşIonRoată, “este o bestie perfect adaptată pentru trasee off-road”.

Are o furcă cu suspensie SunTour XCM-HLO de 100 mm, prevăzută cu sitem de blocare. Q620 are 24 de viteze – acum, sincer, nu ştiu când apuci să le schimbi pe toate! Revenind, schimbătorul este Shimano Deore, pentru spate şi Alivio pentru faţă. Bicicleta este dotată cu frâne hidraulice, care sunt potrivite pentru căţărări sau coborâri abrupte.

Comentarii