UPDATE: Am găsit pe contul de Facebook al lui Răzvan o poză în aer liber, care miroase a iarnă.

Nu sunteţi curioşi cum arată bicicleta de iarnă a celui mai bun mecanic de biciclete din Bucureşti, Răzvan Bucătaru? Eu am fost şi nu m-am putut abţine să n-o pozez.

Este  prima bicicletă mountain bike din România care are cauciucuri cu baieuri. Dacă revendică cineva această poziţie să vorbească acum.

Jantele sunt din aluminiu şi împreună cu baieurile au costat cam 400 de euro. Bicicleta, cu totul, valoarează aproximativ 2.000 de euro.

Am  o bicicletă  bună, iar asta e din piese care mi-au mai rămas. Dacă e să păţesc ceva nu e atât de mare săgeata în inimă, zice Răzvan.

Răzvan Bucătaru lucrează la BikeXpert Pantelimon.

P.S. Nu-i aşa că apărătoarea din spate, care se  umflă cu pompa de bicicletă, e bestială? 🙂

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

4 thoughts on “Bicicleta de iarnă a celui mai bun mecanic de biciclete din Bucureşti”
  1. foarte tari bicicletele lui razvan … poate o pozezi odata si pe aia “buna” … sunt sigur ca e spectaculoasa … adica spectaculoasa e si asta, da aia de buna cred ca e mind blowing 😀

    bine ca nu am filmul asta cu biciclete si componente ultrausoare … cred ca m-ar termina psihic sa dau o carutza de bani pe suruburi de titaniu sau mai stiu eu ce alt upgrade menit sa-mi usureze bicicleta cu 45 de grame si dupa aia sa descopar ca m-am ingrasat 3 kile de craciun 😀 … sau mai grav ca am burta si ca ar fi mai usor si mai ieftin sa dau jos cateva kile de pe mine decat cateva grame de pe bicla 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.