emag_logoeMAG se extinde cu noi categorii de produse pe parcursul acestui an şi vor începe să vândă haine şi accesorii (probabil că Fashion Days deja tremură),  accesorii auto (anvelope, ştergătoare, covoraşe etc), produse alimentare şi articole sportive, potrivit nwradu.ro.

Deci articole sportive. Îmi place. Nu au anunţat exact ce sporturi vor intra în această categorie, dar probabil că vom putea cumpăra de pe eMAG pantofi de alergare, echipamente sportive, rachete de tenis sau mingi. N-ar fi frumos ca eMAG să ofere aceleaşi produse pe care le are Decathlon? Să vezi atunci concurenţă de preţuri.

Şi n-ar fi şi mai frumos ca eMAG să vândă biciclete? Cred că ar fi o lovitură serioasă pentru retailerii de biciclete din România, mai ales dacă eMAG ar veni cu nişte produse fiabile şi foarte ieftine. Căci asta îşi doresc majoritatea consumatorilor, să cumpere la cel mai mic preţ. Ăsta-i motivul pentru care articolul despre cea mai ieftină cursieră a avut o grămadă de vizualizări şi a generat multe vânzări.

La ce forţă financiară şi de marketing are eMAG ar putea aduce în România un nou brand de biciclete, care nu există încă pe piaţa locală. Le-ar putea da atât de ieftin încât îmi imaginez că retailerii locali, mai ales cei de prin ţară, ar cumpăra de la ei pentru a revinde.

Comentarii