De la o simplă idee și o investiție de 1.000 de euro, atelierul de biciclete Bike Geek a crescut sănătos în cei doi ani de existență, motiv pentru care are 20% reducere la toate serviciile și 10% reducere la biciclete și accesorii.

Promoția are loc în perioada 31 martie (joi) – 1 aprilie (vineri), în intervalul orar 13:00-20:00.

Reducerile pentru produse se aplică în limita stocului disponibil și se aplică la biciclete, dar și multe alte unelte și accesorii.

La servicii aveți reduceri nelimitate 🙂 (să vezi acum ce coadă se face la ușa magazinului!). Ați putea, spre exemplu, să optați pentru un serviciu de curățare completă a transmisiei. Costă 50 de lei la preț întreg, cu reducere ar veni 40 de lei.

Curatare transmisie

Centrare roata Bike Geek
O centrare de roată poate costa între 10 și 25 de lei.

Vezi aici lista completă de servicii oferite de Bike Geek. Adresa atelierului este Șoseaua Olteniței, nr. 140, bl. 5, sector 4, București.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!