Magazinele BikeXpert au vândut peste 3.000 de biciclete în 2010, a declarat pentru Biciclistul.ro Mircea Florescu, proprietarul companiei ASSPORT FLORESCU, care deţine cele două magazine BikeXpert.

“Bilanţul nu este încă gata,  dar vânzările cumulate pe 2010 par a trece de două milioane de euro“, a declarat Florescu.

Oficialul a declarat că BikeXpert a înregistrat cele mai mari vânzări la bicicletele de tip  mountain bike, în special cele produse de Cube.

“Magazinele au mers cam la fel (n.r. din Pantelimon şi din Moşilor). O creştere bună s-a marcat pe online faţă de anul precedent, dar mai e mult până să ajungă la nivelul magazinelo fizice”, a spus Florescu.

Întrebat dacă are în plan deschiderea altor magazine de biciclete, Florescu a declarat că noua cotă TVA a afectat negativ afacerile  companiei şi că nu poate lua o decizie în condiţiile unui climat economic instabil.

“Depinde mult de ce surprize ne mai pregăteşte  Guvernul”, a spus Florescu.

De altfel, încrebat care va fi marea provocare a magazinelor de biciclete în 2011, reprezentantul BikeXpert a spus  că “va fi legată de cheltuieli şi mai ales de impredictibilitatea mediului de afaceri. Practic, cea mai mare problemă va fi să ţinem pasul cu provocările fiscale”, a spus Florescu.

Evoluţia indicatorilor  financiari pentru BikeXpert în perioada 2002-2009 (sursa:  Ministerul Finanţelor Publice)

Nume magazinJudețAdresă webNumăr telefonAdresă poștală
Moș Ion RoatăBucurestihttp://www.mosionroata.ro
BikeXpertBucuresti
Perfect BikeBucuresti
BIkeXCSBucuresti

Şi evoluţia cifrei de afaceri în perioada 2002-2009:

 

 

 

Comentarii