eMAG Black Friday

Black Friday 2011 - eMAG.ro

Black Friday 2012 pică anul acesta în data de 23 noiembrie. Dacă nu știi ce înseamnă Black Friday, află că este o zi în care eMAG, probabil și alte magazine, dar eMag e cel mai mare, o să aibă niște mega mega reduceri.

Anul trecut, în primele 13 ore s-au făcut comenzi în valoare de 8 milioane de euro și s-au comandat peste 90.000 de produse.

Deci, dacă ai în plan achiziția unui laptop, a unui calculator, a unei console, a unui aparat de masaj, a unui aparat de bărbierit sau mai știu eu cine știe ce, că eMAG vinde și frigidere și produse de bricolaj, pune banii deoparte și așteaptă Black Friday.

Bicicliștii ar putea sta cu un ochi pe aparatele foto, care deja sunt la promoție. Biciclistele am văzut că-și cumpără storcătoare. Glumesc, desigur, poate că a fost un biciclist cel care și-a cumpărat săptămâna trecută un storcător prin intermediul linkului de afiliat la eMAG.

Și pentru că vine Crăciunul, n-ar strica să vă gândiți și la cei mici, pentru că vor fi reduceri și la săniuțeMi-au făcut cu ochiul și câteva seturi de Lego, precum trenulețul de marfă sau trenulețul de pasageri sau, pur și simplu, un set de cărămiduțe Lego, care pot fi folosite pentru orice tip de construcție, numai imaginație să aibă cel mic. 600 de piese sunt suficiente, nu?

Comentarii