Biciclete Black Friday 2016

Black Friday 2016 e un eveniment supraestimat, în opinia mea, dar cu răbdare poți găsi și reduceri bune. Nu m-aș entuziasma prea tare, însă cred că merită să aruncați o privire peste oferta magazinelor de biciclete și de sport, în general, poate sare vreun iepure. Eu am prins o oferta foarte bună la o ediție trecută de Black Friday, când am cumpărat o bicicletă mountain bike cu reducere de peste 40%.

Am făcut o listă cu magazinele care au anunțat oferte de Black Friday, porniți de aici și vedeți unde ajungeți. Dacă mai știți magazine cu oferte de Black Friday, care nu e regăsesc aici, vă rog să-mi lăsați un comentariu și le voi adăuga.

eMAG.ro vinde bicicleteatât în regim propriu, dar mai ales prin marketplace. Cu alte cuvinte, alți retaileri aleg platforma emag.ro pentru a-și vinde bicicletele. Oferta e destul de variată, mai mult ca sigur că eMAG Black Friday, care va fi pe 18 noiembrie, va include reduceri și la biciclete.


Moș Ion Roată a anunțat Black Friday în zilele de 18 și 19 noiembrie. Bicicletele Felt vor avea o reducere suplimentară de 15%, în plus față de reducerile deja aplicate. În rest, pentru celalelate branduri vor fi reduceri de 20% și 30%. Detalii pe blogul lor.


BikeXpert (biciclete Cube) a anunțat pe pagina sa de Facebook că va activa ofertele de Black Friday joi seara (17 noiembrie). Detalii aici.


Veloteca (biciclete Merida) are Black Friday în data de 25 noiembrie. Au făcut și o pagină specială, o puteți accesa aici.


Giant România a anunțat pe Facebook că are reduceri de până la 60% toată săptămâna 14-20 noiembrie. Am intrat pe site-ul lor, nu au o etichetă specială cu Black Friday, nu-ți poți da seama care sunt reducerile anunțate. Există însă reduceri la anumite produse, le puteți verifica aici.


SportGuru.ro are reduceri de Black Friday în perioada 18-20 noiembrie, nu are o pagină specială, va trebui să intrați pe pagina lor principală în zilele anunțate.


PerfectBike.ro a anunțat un discount unic la toate bicicletele din stoc. Perioada lor de reduceri va fi 18-25 noiembrie. Detalii aici.


Drag Zone are campanie de Black Friday în data de 25 noiembrie. Toate produsele reduse pot fi văzute și cumpărate de aici.


Bicicletele Pegas vor avea reduceri de până la 90%. E adevărat sau doar o păcăleală, intră pe site-ul bicicletapegas.ro în perioada 18-27 noiembrie și află.


Sportmood.ro (biciclete Peugeot) are Black Friday în perioada 14-28 noiembrie. Au și ceva detalii avocățești.


BikeXCS va avea reduceri de Black Friday în perioada 17 -27 noiembrie, începând cu ora 21.00.  Detaliile lor aici, iar pagina specială de reduceri aici.


Hervis Sports are un contor care anunță cât mai este până la promoția de Black Friday. Pagina lor aici.


Funbike.ro are campanie de reduceri în perioada 18-27 noiembrie, puteți vedea deja aici lista cu produse ce sunt la reducere.


Probike.ro e deja în Black Friday. Nu se specifică perioada, dar produsele pot fi văzute aici.


Monbike.ro are campanie Black Friday până la sfârșitul lunii noiembrie. Produsele lor pot fi găsit aici.


Site-uri din străinătate

Chain Reaction Cycles, cel mai mare magazin online de biciclete din lume este deja în plină campanie de Black Friday. Au patru săptămâni de oferte, acum este săptămâna a doua.


Wiggle va da drumul la Black Friday în data de 25 noiembrie, timp de 7 zile. Detalii aici.


SportsDirect.com nu a anunțat nimic special de Black Friday, dar deja au o grămadă de reduceri bune. Detalii aici.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.