Black Friday 2012 - eMAG-ne-vedem-maine-dimineata

Linkul meu de afiliat eMAG

Update vineri, 09:30 – Direct de pe blogul eMAG:

Total vizitatori unici: 709.000, Comenzi: 52.700. S-au epuizat:

  • 40% dintre produsele desktop si monitor
  • 69% dintre electrocasnice
  • 40% din produsele din foto
  • 84% dintre televizoare
  • 39% dintre telefoane
  • 83% dintre laptopuri
  • 77% dintreprodusele din ingrijire personala
  • 84% dintre produse imprimante & birotica
  • 47% dintre produsele din gaming

Update vineri, 09:12 – În primele 12 minute, site-ul primise 13.300 de comenzi. eMAG a avut în  acest interval 135.000 de vizitatori simultan, iar numărul total de vizitatori, în aproximativ o oră, a fost de 350.000.

Update vineri, 08:30 – site-ul eMAG a picat.

Black Friday 2012 eMAG picat dupa 30 min

Update vineri, 08:23 – Unele produse au deja stoc epuizat. Tableta iPad 2 este redusă cu 46%, dar stocul este limitat!

Update vineri, 08:12 – Gata, eMAG.ro a dat drumul la promoție! Să vedem în cât timp pică site-ul 🙂

Update 23:54 – eMag ne anunță următoarele pe Facebook: “Un sfat sincer: Odihniti-va, nu aveti ce face noaptea pe net. Maine cand se crapa de ziua se intampla chestiile tari ;)”.

Black Friday 2012 eMAG - sfat odihna

Update 23.12 – Site-ul eMAG.ro a dispărut. Acum nu există decât o pagină statică, dominată de o pisicuță simpatică,  în care suntem anunțați că ne vedem mâine dimineață. Eu zic să nu vă culcați, totuși, mai stați pe-aici.

Black Friday 2012 - eMAG-ne-vedem-maine-dimineata

Update 21.35 – Nicio schimbare pe eMAG. Încă nu au apărut reducerile, iar site-ul este în continuare online. Totuși, am observat că paginile se încarcă mai greu decât de obicei.

Update 19.34 – site-ul eMAG s-a schimbat la față, branduit cu reducerea de Black Friday.

Update 18.31 – In urmă cu 19 minute, pe site-ul eMAG erau simultan 31.283 de utilizatori.

Update 18.20 – A fost activată adresa http://www.emag.ro/BlackFriday2012

Update 16.53 eMAG se așteaptă la 700.000 de vizite pe site în primele două ore de Black Friday, potrivit unui anunț pe care l-au făcut recent reprezentanții companiei.

Update 14.34 Black Friday 2012 începe la eMAG “dis-de-dimineață”. N-au vrut să fie mai precișiîn schimb au răspuns la cele mai frecvente nelămuriri ale clienților, pe care vi le redau și eu mai jos, în caz că nu le-ați văzut deja.

Black Friday eMAG - reduceri - promotii

1. La ce oră va începe în acest an Black Friday la eMAG?
Răspunsul e .. dis-de-dimineață.

2. Cum procedez cu livrarea? Dacă nu mă găsește acasă curierul, dacă sunt plecat în perioada de livrare, dacă sunt la muncă în intervalul acela orar..?
Multe din întrebările voastre au avut de-a face cu ce se întâmplă atunci când trebuie să așteptați livrarea în loc să ridicați chiar voi produsele din showroom. Noi credem că, dacă n-ați încercat-o până acum, veți descoperi că varianta livrării produselor e mai simplă decât să vă deplasați singuri după ele. Mai ales dacă veți pune mâna pe vreun televizor cu diagonală mare la reducere.

Din momentul în care veți plasa comanda din site, în termen de câteva ore veți primi un mail care vă va anunța care e ziua în care e programată livrarea comenzii voastre. Curierul vă va suna în ziua respectivă, înainte de livrare și veți putea programa livrarea în funcție de programul vostru.

3. Se poate plăti ramburs? Se poate plăti online? Se pot achiziționa produsele de Black Friday în rate?

Da. Produsele de Black Friday se pot plăti în sistem ramburs, odată ce acestea v-au fost livrate și v-ați asigurat că totul e în ordine, la fel ca în orice altă zi. Acestea vor mai putea fi plătite și online cu cardul, pe site, în momentul plasării comenzii.  Achiziționarea produselor în rate e și ea o variantă, dacă aveți deja un card cu rate fără dobândă din cele cu care e posibilă în acest moment achiziționarea produselor de pe site.

4. Ce se întâmplă dacă nu-mi place produsul, dacă am multe produse pe  comandă și nu apuc să le verific până pleacă curierul, etc?
Nu e nicio grabă. Dacă v-a ajuns produsul și nu sunteți mulțumiți de el, au dacă vă faceți griji că nu o să apucați să le verificați  pe îndelete la livrarea coletului, trebuie să știți că nu aveți motive de preocupare. Dreptul de retur în 30 de zile de la eMAG  îți permite să schimbi sau să returnezi produsul oricând în decurs de o lună de la cumpărarea lui. Chiar și de Black Friday.

5. Pot cumpăra/ ridica produsul din showroom?
Anul acesta, produsele din promotia Black Friday nu vor fi pe stoc in showroom-uri. Vorbim despre o cantitate foarte mare de produse, peste 120.000 în total, și ne așteptăm la sute de mii până la milioane de cumpărători. Când vorbim de o asemenea încărcare, lucrurile pot scăpa destul de ușor de sub control.

Comentarii