Black Friday e o bună ocazie de a-ți cheltui prima de Crăciun în avans :). Dacă aveai gânduri să-ți cumperi bicicletă, home trainer sau ceva echipament, acum e moment. Magazinele au anunțat reduceri consistente, am făcut o selecție pentru tine, să ai de unde alege.

Moș Ion Roată a dat deja startul reducerilor de Black Friday, pe care le va ține active în perioada 14-19 noiembrie. Magazinul a pregătit reduceri la peste 2.000 de produsede până la 58% la toate brandurile pe care le aducem în România: Felt Bicycles, Castelli, Vittoria, XLC, Catlike. Puteți consulta oferta magazinului aici.

BikeXpert începe Black Friday din data de 16 noiembrie. Magazinul a anunțat reduceri de până la 50% la biciclete, până la 70% la piese și accesorii și până la 60% la echipament. Detalii aici.

Veloteca n-a anunțat detalii despre campania de Black Friday, a precizoat doar perioada în care va aplica reducerile: 17-24 noiembrie.

BikeXCS pornește Black Friday din 16 noiembrie, 0ra 21.00. Va avea reduceri de până la 50% la biciclete, 30% la toate produsele din stoc și reduceri de până la 70% la produsele din ”lista neagră”. Alte detalii, aici.

Maros Bike duce la extrem conceptul de Black Friday, campanie pe care o va susține timp de 20 de zile, în perioada 14 noiembrie – 4 decembrie. Magazinul are reduceri între 10 și 70%.  Puteți găsi aici detalii, fiecare brand are o anumită reduere.

Giant România are Black Friday toată luna noiembrie. Puteți consulta oferta lor aici.

Bike Geek va avea vineri și sâmbătă (17 și 18 noiembrie)  reduceri de 20% la biciclete și accesorii.

Hervis Sport are o campanie care se numește Black Week. Oferta aici.

Intersport nu are campanie de Black Friday, dar are reduceri de toamnă, în perioada 2-15 noiembrie. Transportul este gratuit pentru comenzi de peste 250 de lei. Produsele la reducere, aici.

SportGuru are campanie de Black Friday, în perioada 17-19 noiembrie, cu reduceri anunţate de până la 70%.

Dacă mai știți și de alte magazine cu ofertă de Black Friday, lăsați un comentariu și voi întregi lista.

Trisport, magazin dedicat triatloniştilor, are Black Friday, începând cu ora 00:00, 17 noiembrie. Reducerile vor fi până la 65%.

Tyr România a anunțat reduceri de până la 70% la ochelari, căști, costume de baie, costume tehnice și accesorii. Campania de Black Friday de la Tyr va avea loc în perioada 17-19 noiembrie.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Comentează

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.