SportsDirect, cel mai mare retailer de articole sportive din Marea Britanie, a lansat o ofertă de Black Friday care cred că va fi pe gustul oricui.

E foarte simplă: la fiecare 60 de euro cheltuiţi primiţi un voucher de 12 euro. Voucherul poate fi cheltuit doar în magazinul online SportsDirect.com.

Perioada promoţiei este 28 noiembrie – 1 decembrie. Nu e necesar niciun cod, clienţii vor primi în mod automat un e-mail cu voucher-ul, care este valid până în decembrie 2015. Şi nu există condiţii pentru o sumă minimă de cheltuit pentru a folosi voucher-ul.

Black Friday SportsDirect 2014

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

8 thoughts on “Black Friday la SportsDirect.com”
 1. Am incercat mai devreme sa postez…sper ca nu voi repeta mesajul
  Am cumparat de pe sportsdirect la oferta asta produse de 560 euro si am primit un voucher de 40 GBP. Acum, stau eu prost cu matematica, dar 20% din 500 euro nu poate fi 47 euro…imi scapa mie ceva?
  Mai este cineva in situatia asta?

 2. Mda, am facut si eu cumparaturi de la sportsdirect la promotia asta si, dupa ce am facut achizitii in valoare de 558 euro, am primit un voucher de 40 GBP, adica circa 46 euro, ceea ce ma duce la gandul la o reducere de nici 10%. Acum, stau eu mai prost la matematica, dar nu prea pusca promisiunea cu realitatea. Sunt destul de uimit…
  A mai patit cineva aceeasi chestie?

 3. Nu a fost vorba de lipsa de fonduri, ci despre o eroare la sistemul de plata al lor, din cate am inteles. Presupun ca nu mai aveau unul dintre produse pe stoc, si au decis sa anuleze intreaga comanda. Partea pozitiva este ca mi-au returnat banii in 2-3 zile. Mai jos este raspunsul primit de la ei:

  I am sorry to hear that your order was cancelled.
  Please accept our sincere apologies that your order was cancelled. This was due to a systems error that we had no control over.
  We have fixed the error and put processes in place to make sure that this cannot happen again.
  If the funds are still pending please provide me with the transaction ID so I can arrange for these to be released.

 4. Şi eu tot prin PayPal fac plata. Durează mai mult procesarea, dar nu mi-au refuzat până acum plăţile. Poate nu ai avut suficienţi bani pe card. Ai verificat?

 5. Am dat si eu o comanda la ei weekendul asta in valoare de aprox 300 euro, si astazi, dupa 2 zile, primesc mail ca mi-a fost anulata pentru ca nu au putut sa autorizeze plata facuta prin PayPal. Sa fac alta comanda cica, doar ca produsul care ma interesa cel mai mult si era cel mai valoros nu mai e pe stoc.
  Ati mai patit careva asta?

 6. Salut ! Are vreo importanta daca se plateste in euro ? Eu platesc de obicei in euro si am observat ca oferta apare decat pe sportsdirect.com daca intru pe altele din Germania sau alta tara din UE la care apare in euro nu se specifica nimic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.