Black Friday biciclete

Ho, ho, ho, Merry Black Friday tot you! Magazinele de biciclete nu zic nu oportunităţii care se numeşte Black Friday, dar să nu aveţi aşteptări prea mari, pentru că nu au de unde să ofere cine ştie ce reduceri.

Moş Ion Roată

Moş Ion Roată are Black Friday ca la carte, adică vineri, 21 noiembrie. Sunteţi aşteptaţi la magazin, care va avea un program prelungit şi va fi deschis între orele 10.00 – 20.00, dar şi online, de la 00:00 la 24:00, interval în care veţi da ochii cu preţuri de Black Friday.

Toate mărcile comercializate de Moş Ion Roată vor avea reduceri, dar trebuie să fii cu băgare de seamă mai ales la Felt, Castelli, XLC, Catlike, Vittoria, Geax, Shimano şi SRAM, pentru că acestea vor fi cele mai reduse.

Giant Bicycles România

Giant Bicycles România a anunţat preţuri mai mici cu până la 60% de Black Friday, care de fapt nu e Black Friday, ci e un fel de Week Friday, pentru că ţine în perioada 21-30 noiembrie.

Au şi publicat o listă cu produse vedetă al căror preţ puteţi deja să-l consultaţi.

Veloteca

Veloteca, cel mai mare distribuitor de biciclete Merida, e mai cu moţ şi a hotărât că Black Friday trebuie să fie în data de 28 noiembrie, nu 21 noiembrie. Au şi pregătit o pagină specială cu ce va fi la reducere. Aruncaţi o privire, poate se lipeşte ceva.

BikeXpert

BikeXpert va avea Black Friday într-o singură zi, vineri, 21 noiembrie. Au anunţat preţuri cu reduceri de până la 70%. Dacă vreţi să vedeţi cu adevărat ce produse vor fi vândute la mega reducere va trebui să mergeţi la magazinele BikeXpert, pentru că, aşa cum o spun reprezentanţii retailerului, stocurile sunt limitate şi nu se actualizează în timp real, ci la câteva ore.

Şi încă o chestie, clienţii din magazine au prioritate faţă de comenzile online, iar primul venit este şi primul servit. Pentru consultarea produselor, aveţi la dispoziţie această pagină.

Altceva?

Ăştia sunt cei mai mari distribuitori de biciclete din România. Dacă nu găsiţi la ei o ofertă bună, nu găsiţi deloc.

Off topic, dacă vreţi să cumpăraţi şi altceva de Black Friday, am făcut o listă cu principalii retaileri care au oferte de Black Friday. Spor la cumpărături!

Comentarii