Black Friday biciclete

Ho, ho, ho, Merry Black Friday tot you! Magazinele de biciclete nu zic nu oportunităţii care se numeşte Black Friday, dar să nu aveţi aşteptări prea mari, pentru că nu au de unde să ofere cine ştie ce reduceri.

Moş Ion Roată

Moş Ion Roată are Black Friday ca la carte, adică vineri, 21 noiembrie. Sunteţi aşteptaţi la magazin, care va avea un program prelungit şi va fi deschis între orele 10.00 – 20.00, dar şi online, de la 00:00 la 24:00, interval în care veţi da ochii cu preţuri de Black Friday.

Toate mărcile comercializate de Moş Ion Roată vor avea reduceri, dar trebuie să fii cu băgare de seamă mai ales la Felt, Castelli, XLC, Catlike, Vittoria, Geax, Shimano şi SRAM, pentru că acestea vor fi cele mai reduse.

Giant Bicycles România

Giant Bicycles România a anunţat preţuri mai mici cu până la 60% de Black Friday, care de fapt nu e Black Friday, ci e un fel de Week Friday, pentru că ţine în perioada 21-30 noiembrie.

Au şi publicat o listă cu produse vedetă al căror preţ puteţi deja să-l consultaţi.

Veloteca

Veloteca, cel mai mare distribuitor de biciclete Merida, e mai cu moţ şi a hotărât că Black Friday trebuie să fie în data de 28 noiembrie, nu 21 noiembrie. Au şi pregătit o pagină specială cu ce va fi la reducere. Aruncaţi o privire, poate se lipeşte ceva.

BikeXpert

BikeXpert va avea Black Friday într-o singură zi, vineri, 21 noiembrie. Au anunţat preţuri cu reduceri de până la 70%. Dacă vreţi să vedeţi cu adevărat ce produse vor fi vândute la mega reducere va trebui să mergeţi la magazinele BikeXpert, pentru că, aşa cum o spun reprezentanţii retailerului, stocurile sunt limitate şi nu se actualizează în timp real, ci la câteva ore.

Şi încă o chestie, clienţii din magazine au prioritate faţă de comenzile online, iar primul venit este şi primul servit. Pentru consultarea produselor, aveţi la dispoziţie această pagină.

Altceva?

Ăştia sunt cei mai mari distribuitori de biciclete din România. Dacă nu găsiţi la ei o ofertă bună, nu găsiţi deloc.

Off topic, dacă vreţi să cumpăraţi şi altceva de Black Friday, am făcut o listă cu principalii retaileri care au oferte de Black Friday. Spor la cumpărături!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

4 thoughts on “Black Friday pentru biciclişti”
  1. De adaugat si faptul ca acelaşi BIKEXCS.ro care are reduceri in perioada 21 noiembrie – 1 decembrie 2014 isi bat joc si de clienti ei tin reducerile o perioada mai lunga insa au un stoc egal cu 0 si nu actualizeaza deloc site-ul , au biciclete reduse pe site, insa daca te duce capul sa suni la ei inainte in ambele magazine nu au deloc pe stoc, probabil ca exista sute de comenzi anulate!E mai usor sa faca omul comanda sa ramana cu banii blocati sa piarda alte promotii pe siteuri mai serioase pana cerceteaza ei zeci de comenzi atata timp cat ei au doar 1 bicicleta pe stoc! Traim in Romania si clientul prostul lor! Probabil ca ANPC ar putea indrepta putin comportamentul asta!

  2. Buna, ar mai fi de adaugat si BIKEXCS.ro care in perioada 21 noiembrie – 1 decembrie 2014 are reduceri de 30% la toate produsele din stoc + o lista speciala, cu biciclete si produse reduse cu 50%, inclusiv biciclete CUBE, CANNONDALE si ELECTRA.

  3. Cei mai mari ? Ce-mi place mie cum incerci sa induci lumea in eroare. Veloteca mare ? Felt mare ? Giant mare ? Tu te documentezi inainte sa scri asa ceva ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.