Curea Garmin 920 XT - ruptaMi s-a rupt cureaua de la Garmin 920 XT. Mi s-a rupt cureauaaaaaa!

Ăștia de la Garmin sigur m-au blestemat, altfel nu-mi explic de ce după ce i s-a rupt cureaua de la ceasul Ioanei, iar acum mi s-a întâmplat și mie același lucru!

Ioana are Garmin Foreruner 15, un ceas entry level, dar a cărui curea are preț premium (în jur de 100 de lei). Eu am Garmin 920XT, nici la mine nu-i tocmai ieftină cureaua și va trebui s-o cumpăr dacă vreau să-l mai port la mână. Ruptura e aproape insesizabilă, dar e o ruptură, care va deveni tot mai mare dacă voi continua să port ceasul la mână. Poate ar trebui să văd partea plină a paharului, bine că nu s-a rupt când înotam în mare!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post

4 thoughts on “Blestemul Garmin”
  1. Pe langa Garmin mai exista si alti competitori. Doream un ceas bunicel, iar de la Garmin XT310 am urcat ca optiune la Garmin XT910, ceas pe care l-am vazut la prieteni, insa are mici buguri/neasjunsuri pentru inot. Fiind un model din 2011, am cautat si alte variante si am gasit ceva mai nou. Nu imi pare rau de alegerea facuta si anume Suunto Ambit 3 Sport. Nu stiam mai nimic despre ei. Are aproape 2 ani si nu am nici o problema, iar cureaua nu si-a pierdut din elasticitate, nu s-au rupt nici cele doua sigurante de prindere de pe curea, desi, daca o cauti separat, e destul de scumpa (45e). Suportul de la ei fata de cel de la Garmin este exceptional, se tin scai de tine daca nu le raspunzi pe email 🙂

  2. eu am patit-o la un FR 210 si nu se putea schimba cureaua.
    mai apoi si la un fr220 🙂 dar acolo mi-am luat una de schimb de pe amazon. le-am luat la rand pe toate din EU (.co.uk, .de, .it, .es, .fr si de unde a fost mai ieftin cu transport de acolo mi-am luat-o)

  3. Garmin vivosmart hr. Mi s-a rupt inelul de silicon care tine cureaua. Noroc ca am găsit de la un ceas unul care se potrivește perfect. Nici nu vreau sa ma gândesc când se va rupe cureaua ce voi face. Nu se poate schimba.

Comments are closed.