Herbalife Brasov Triathlon - winner Rendes Csaba

Concursul Herbalife Braşov Triathlon, proba olimpică, a fost câştigat de Rendes Csaba, sportiv care a ocupat anul acesta locul 8 în cadrul Campionatului Naţional de Triatlon din Ungaria, la categoria sprint.

Proba olimpică a însemnat 1,5 km înot, 47 km bicicletă şi 8 km alergare, probe pe care sportivul maghiar le-a terminat cu un timp general de 2h1m52s.

Pe locul doi a venit tot un ungur, Ruzsas David (2h3m40s), iar pe trei s-a clasat Ciprian Bălănescu (2h4m11s), campionul naţional la duatlon şi triatlon, care a şi fost imaginea oficială a concursului sponsorizat de Herbalife.

Ciprian Balanescu la Brasov Triathlon
Ciprian Bălănescu, în timpul probei de ciclism de la Herbalife Braşov Triathlon

Peste 500 de sportivi au luat startul duminică, 19 iulie, la a treia ediție a Herbalife Brașov Triathlon 2015, eveniment organizat de Asociaţia Şapte Scări Braşov, în parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic.

Competiţia s-a desfășurat în orașul Brașov pe traseul Lacul Codlea, Poiana Brașov și Piața Sfatului Probele de alergare și de ciclism s-au desfășurat pe asfalt, iar proba de înot în Lacul Codlea.

La individual feminin, proba Olimpică, câștigătoarea Eszter Iklodi a trecut linia de finish după 2h36m48s. Poziția secundă a fost ocupată de Koncz Monika cu timpul 2h41m56s, iar pe locul trei s-a clasat Toma Albert Zsuzsanna, în 2h47m22s.

La categoria Sprint Individual masculin, câștigător a fost Andras Kiraly. La feminin, pe locul întâi a ieșit Sebok Klaudia.

Rezultate complete Herbalife Triathlon Braşov.

Comentarii

Articolul precedentTurul Franţei 2015: Coincidenţă perfectă, chiar de Mandela Day
Articolul următorGreipel ia a 3-a etapă din Turul Franţei 2015
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE