La Broaste - categoria familie in actiune

O veste bună, pe care o aplaud și o promovez din toată inima: concursul La Broaște, organizat de către Riders Club, va avea starturi diferite pentru copii și adulți, iar cursele de copii vor fi separate de celalalte.

 

Cursa La Broaște va avea loc pe 28 mai, în zona Sitaru-Căldărușani și are în total 37 de curse pe patru trasee: Scurt – 17 km, Standard – 23 km si Epic, la care se poate alege cursa de 46 km sau cea de 69 km.

Traseul scurt este dedicat curselor de familie și agrement și este organizat separat de celalalte din cadrul competiției. Pe acest traseu vor putea participa copii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani, însoțiți de adulți, dar și concurenții care au minim 13 ani împliniți.

Toți cei înscriși pe acest traseu vor lua startul separat, la ora 09:00, și au la dispoziție trei ore să încheie cursa.

Concurenții de la Standard și Epic nu mai trebuie să-și facă griji că se vor întâlni pe traseu cu micii bicicliști. Starturile se vor da în valuri, începând cu ora 11:30 pentru traseele de 23, 46, respectiv 69 km.

Înscrierile pentru concursul La Broaște sunt deschise online până miercuri, 25 mai, pe pagina dedicată evenimentului de pe ridersclub.ro.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.