Azi m-am înnoit cu cei mai buni pantofi de alergare pe care i-am avut până acum în cariera mea de alergător amator: Brooks Glycerin 13. Eram absolut hotărât să-mi iau Asics, pentru că n-am dat greș cu modelele pe care le-am avut până acum și m-au ferit de accidentări. Aveam impresia că Asics e tatăl și mama pantofilor de alergare pentru grași cu platfus ca mine, dar uite că nu-i așa.

Am știut din secunda numărul doi, când am pus piciorul în Brooks Glycerin, că sunt făcuți pentru mine. Serios. O senzație incredibilă de confort s-a așternut în jurul piciorului meu, sunt foarte lați, adică exact ce-mi trebuie mie, sunt moi, au o talpă care parcă te ghidează cum să calci corect, pur și simplu m-am îndrăgostit.

Cred că nu m-aș fi bucurat la fel de tare nici dacă m-aș fi ales cu ultimul model de iPhone. Chiar în seara asta ies la alergare cu ei și revin cu impresii.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

5 thoughts on “Brooks Glycerin, noii mei parteneri de alergare”
  1. Brooks a avut întotdeauna modele foarte bine gândite si realizate. Acum 15 ani cand mi-am luat prima pereche de Hydro Flow ma intreba lumea daca sunt Sprandi… Uleiul din partea posterioara a tălpii era o adevărată suspensie, iar aderenta pe asfalt si zgura era incredibila.
    P. S. In 92 – 93 un amic avea Brooks trimisi din Germania, tot cu perna de ulei. Noi ne bucuram inca la Pionierul din piele in acei ani.

  2. la mine a fost invers, după ce am alergat cu glycerin11 am trecut pe asics. După aproximativ 250 km s-a rupt materialul in lateral și s-a ”tocit” talpa. în rest amortizare foarte bună.
    ps: am pronație exagerată, 65kg

  3. Am si eu la fel. Sunt super comozi, n-o sa-ti para rau ca ti-ai luat modelul asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.