Campionatul Naţional de Dualton 2015

Atenţie, înscrierile pentru Campionatul Naţional de Duatlon 2015 se închid în data de 25 martie, ora 24.00! După această dată nu se mai iau în considerare înscrieri, iar la faţa locului doar se vor valida înscrierile făcute în termen.

Eu m-am înscris, vă aştept şi pe voi. Ne vom întrece în următoarele probe: 5 km alergare, 20 km bicicletă şi 2,5 km alergare.

Dacă nu aţi făcut-o, vă puteţi înscrie chiar aici. Până în prezent s-au înscris 364 de concurenţi la individual şi 33 de echipe de ştafetă.

Concurenţă serioasă

Anul trecut s-a alergat foarte tare (rezultatele aici), iar Ciprian Bălănescu, cel care a şi câştigat şi al cărui obiectiv este titlul şi anul acesta, a avut concurenţă serioasă. Locul doi a fost ocupat de către Emanuel Trandafir, care nu este triatlonist, ci alergător. Mă aştept ca şi anul acesta bătălia să se dea în primul rând la alergare, unde rezultatele vor fi strânse.

Am înţeles că nu este permis mersul la plasă (la bicicletă) şi dacă va mai bate şi vântul, proba de ciclism ne va stoarce de energie.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Campionatul Naţional de Duatlon 2015: Înscrierile se închid în 5 zile!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.