Povesti pentru baieti care au curajul sa fie altfel - carte pentru copii

Ies din registrul sportiv, dar pentru o cauză intelectuală :).

Am mulți cunoscuți care fac sport, dar sunt, în același timp  și părinți. Că tot vine Moș Crăciun, poate au nevoie de inspirație, lor le fac recomandarea de față.

Este vorba de o carte pentru copii ce le poate fi acestora  o adevărată sursă de inspirație. Cuprinde 100 de portrete ale unor bărbați celebri din toate timpurile, care au îndrăznit să încalce regulile pentru a realiza lucruri uimitoare.

Fiecare beneficiază de un portret făcut de Quinton Winter, artist plastic britanic care a lucrat pentru The Guardian sau BBC.

Textele sunt scrise de Ben Brooks, născut în 1992, autorul mai multor cărți, printre care Grow up și Lolito, care a câștigat Premiul Somerset Maugham în 2015.

Ce fel de bărbați apar în această carte? Oameni de știință, activiști, sportivi, artiști sau oameni obișnuiți. Toți au luptat, sau luptă, căci mulți sunt contemporani cu noi, pentru o lume mai bună.

De la Nelson Mandela la Stephen Hawking, de la Jamie Oliver la Lionel Messi, poveștile emoționante ale acestor bărbați sunt lecții prețioase de viață și o sursă de inspirație pentru toți copiii.

Vlăduț, băiatul meu în vârstă de 10 ani, a primit-o de la un Moș Nicolae întârziat și mărturisesc că am lăsat-o cu greu din mână. M-a prins și pe mine, despre majoritatea știam, dar am descoperit și nume noi, despre care, spre rușinea mea, aveam cunoștințe zero.

Limbajul prin care sunt descrise personalitățile este foarte simplu și concis și mai mult ca sigur că îi vă stârni curiozitatea celui mic.

La eMAG tocmai este la reducere, costă 55,93 lei (-30%).

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post