Castelli este noul brand pe care Moș Ion Roată îl va importa pe piața din România  începând din 2014, a declarat pentru Biciclistul.ro Roxana Bituleanu, managerul companiei care este importator exclusiv al bicicletelor Felt pe piața locală.

Pentru cei care nu știu, Castelli este un producător de îmbrăcăminte pentru cicliști, cu o experiență uriașă în acest domeniu, firma fiind înființată în 1876. În acele timpuri, Vittore Gianni, cel care a pus bazele acestei povești de succes, făcea echipament sportiv pentru jucătorii de fotbal ai AC Milan și Juventus.

Ca să vă faceți o idee ce fel de echipament de ciclism produce Castelli, aruncați  o privire aici. Castelli e un brand din zona premium, cu niște colecții foarte cool. Că tot vine iarna, am aruncat o privire pe colecția de toamnă-iarnă Castelli și am salivat când am văzut costumul Castelli Sanremo Thermosuit. Superb!

Castelli Sanremo Thermosuit

Castelli Sanremo Thermosuit - ciclist toamna-iarna

PUBLICITATE
Fă-ți cumpărăturile pe FashionDays.ro și Biciclistul.ro primește un comision la fiecare achiziție.

Revenind la istorie, Maurizio Castelli, cel după numele căruia s-a numit firma  până la urmă, s-a născut în 1948. El a creat primul pantalonii Lycra. El i-a inventat. Și tot el a creat primii pantaloni de ciclism colorați, primii pantaloni de ciclism imprimați și primele haine sintetice pentru iarnă. De numele lui Maurizio se leagă multe invenții, de care au beneficiat mulți campioni din Turul Franței sau Turul Italiei.

Am găsit o istorie a brandului Castelli, un film aproape documentar:

Moș Ion Roată aduce în România:

  • Cele mai bune biciclete de șosea  – Felt.
  • Cele mai bune cauciucuri pentru biciclete – Vittoria și Geax.
  • Cele mai bune căști – Catlike
  • Și acum cele mai bune echipamente de ciclism – Castelli

 

Comentarii

PUBLICITATE:Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.