MoonTimeBike - 2013

Poate pentru amatorii de triatlon sezonul competiţional s-a încheiat, dar pentru alergători şi biciclişti mai sunt câteva concursuri care urmează în perioada următoare. Să vedem ce concursuri sportive avem, pe categorii:

Concursuri de ciclism

NoMad – MoonTimeBike

MoonTimeBike - 2013

NoMad, echipa care este în spatele celui mai de succes concurs de mountain bike din România – Prima Evadare – organizează şi MoonTimeBike, un concurs ineditt de cross country, care nu este disponibil oricui, ci doar celor mai buni. Va avea loc în data de 18 octombrie, în parcul Tineretului din Bucureşti, şi îi va aduce la start doar pe cei clasaţi în primii 15% la Prima Evadare sau în primii 30% la maratoanele listate în formularul de înscriere.

Se parcurg şapte tururi de aproximativ 5 km, presărate cu urcări şi coborâri abrupte, pe iarbă, pietriş sau scări. Şi, după cum îi spune şi numele, are loc noaptea!

Detalii pe pagina NoMad sau pe pagina oficială de Facebook.

Riders Club – “Haiduci şi Domniţe”

Riders Club - Haiduci si Domnite 2014E ultimul concurs de mountain bike din sezonul acesta organizat de Riders Club. Va avea loc în data de 19 octombrie, în Pădurea Surlari-Căldăruşani. Mai multe detalii puteţi citi aici. Avem şi un concurs pe Facebook, unde puteţi câştiga participarea la această cursă, dar şi alte premii. Detalii.

Vă puteţi înscrie aici sau puteţi afla mai multe detalii de pe pagina de Facebook a Riders Club.

Asociația CovAlpin – Șugaș Race

Sugas Race - statiune

Șugas Bike Maraton este o competiție outdoor de mountain bike, cu trasee pe drumuri forestiere, drumuri publice, pășuni, zone accidentate, abrupturi, poteci turistice marcate și nemarcate, ce va avea loc în data de 12 octombrie.

Pagina oficială a concursului, pagina de Facebook a evenimentului.

Concursuri de alergare

Kick Off Events – Halloween Old Town Race

Halloween Old Town Race 2014

Presupun că va fi o cursă “îngrozitoare” :), pentru că trebuie să vă costumaţi cât mai înspăimântător. Cursa are loc în centrul vechi al Bucureştiului, în data de 1 noiembrie şi va avea două probe, de 5 km şi de 10 km.

La cursa de 10 km, kitul de participare conţine nişte încălzitoare Asics foarte tari. Eu acolo mă înscriu.

pagina de Facebook

Dacă mai sunt şi alte concursuri de care ştiţi, comentaţi sau trimiteţi e-mail la emilian@biciclistul.ro.

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Ce concursuri sportive sunt în perioada următoare”
  1. Sky Run, Fuga de Strigoi, maratonul Reîntregirii, Baneasa Trail Race, Aleargă cu Moș Crăciun

Comments are closed.