Cea mai ieftină cursieră

Muddyfox Race Road Bike

Mulți își doresc o bicicletă de ultimă generație și  nimeni nu ar spune nu dacă i s-ar oferi chiar și cel mai slab model folosit în Turul Franței, dar și mai mulți nu-și pot permite luxul  de a-și cumpăra o bicicletă nouă.

Am făcut această pagină de  recomandări special pentru cei care se uită la bani, care își calculează la sânge bugetul,  pentru care fiecare bănuț este important. Află aici cele mai  bune prețuri de pe piață pentru cursiere, află care este cea mai ieftină cursieră.

Viking Phantom Bike Senior – 700 lei

Viking Phantom Bike Senior lateral

Costă 156 de euro, adică în jur de 700 de lei, ceea ce o face să fie cea mai ieftină cursieră  de pe  piață (vezi detaliile în magazinul SportsDirect).

Viking Phantom Road Bike este o cursieră entry level, cu cadru din oţel, 14 viteze şi echipare Shimano.

Muddyfox Glide Road Bike – 1.340 lei

Muddyfox Glide Road Bike

UPDATE: Momentan nu mai este în oferta SportsDirect.com.

Muddyfox Glide Road Bike nu e fix cea mai ieftină cursieră, dar poate fi ceea ce cauţi, dacă ai nevoie de o cursieră pentru viteză pe şosea, care să-ţi asigure în acelaşi timp şi confort, fără să-ţi ştirbească performanţa.

Această cursieră este echipată cu Shimano 2300, are 16 viteze, care pot fi schimbate chiar cu manetele de frână

Muddyfox Pace Road Bike – 756 lei

Muddyfox Race Road Bike

Această cursieră s-a  aflat în oferta SportsDirect.com la incredibilul preț de 756 de lei. Deocamdată nu se mai află pe stoc, dar voi anunța  imediat ce va  fi reintrodusă în ofertă.