Ceas inteligent copii - GPS

Salutare și la mulți ani!

Eu intru mai greu în noul an, dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu?

Azi am primit un comunicat de presă despre ceasurile inteligente pentru copii MyKi, comercializate de Teracomm, cum că s-ar fi vândut mii de unități în 2017, în România.

Nu sunt surprins, avem și noi două ceasuri de acest gen, cu SIM încorporat, prin intermeidul cărora ne putem apela copiii (sau putem fi apelați), dar în același timp putem ști și unde sunt. Ceasurile astea îți aduc siguranță ție, ca părinte, îți  monitorizezi copilul, de la distanță, prin vizualizarea în timp real a locației acestuia direct prin telefon sau computer.

Acum, sincer, nu le folosim în viața de zi cu zi, dar când ne pleacă cei mici în excursie sau în tabără vrem să facă parte din bagajul lor.

Încă nu mă simt confortabil să-mi las copiii să meargă singuri la școală, chiar dacă poartă câte un ceas cu GPS, dar e un gadget pe care îl apreciez ca util.

Din feedback-ul pe care l-am primit de la kinderi, până acum, ceasul inteligent nu este pentru ei o atracție. Și-ar dori mai degrabă un smartphone, pe care să se joace. Vlăduț a spus că își dorește un smartphone să comunice cu noi pe WhatsApp (sigur!).

Comunicatul oficial, mai jos.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post

Comentează

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.