Cel mai bun bazon pentru ciclism
Sursa foto

În această iarnă am descoperit care este cel mai bun bazon pentru ciclism, după nenumărate ore de antrenamnet pe hometrainer, după zeci de încercări. Nu este de la Castelli, deşi brandul acesta nu este o alegere rea, nici de la alt producător recunoscut şi apreciat la nivel internaţional.

De fapt, sunt mai mult ca sigur, încă nu ai apucat să-ţi cumperi cel mai bazon pentru ciclism. Ştii de ce? Îl ai deja, te-ai născut cu el. Este propriul tău fund! 🙂

Nu, serios, iarna aceasta m-am tot antrenat pe home trainer şi, pentru că mă încingeam ca naiba, nu mai suportam nicio haină pe mine, motiv pentru care am renunţat la tricoul de ciclism, dar şi la pantalonii de ciclism, al căror bazon îmi crea o stare de profund disconfort. Şi am tot pedalat, ba cu slip, ba cu pantaloni subţiri de alergare. La început mă cam durea fundul, recunosc, dar pe măsură ce acumulam antrenamente am devenit imun la dureri. Mi-am tăbăcit fundul şi acum pot să pedalez şi 100 km cu bicicleta fără să simt un disconfort din cauza faptului că nu am pantaloni cu bazon pentru ciclism.

Cred că triatloniştii sunt 100% de acord cu mine, cel mai bun bazon pentru ciclism este propriul tău fund.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post