Ciprian Bălănescu a fost foarte aproape de podium la cupa europeană de duatlon de la Horst, din Olanda, unde s-a clasat pe locul 7 din cei 30 de concurenţi care s-au aliniat la start.

Ciprian a fost la 14 secunde de câştigătorul concursului, italianul Alberto Della Pasqua. Vezi rezultatele.

“S-a plecat foarte tare de la start și am reuşit să mă menţin în plutonul fruntaş. Am avut un schimb foarte bun şi din prima tranziţie am ieşit al doilea. La bicicletă s-a desprins unul din olandezi, dar am rămas cu plutonul, şi am reuşit să îmi menţin poziţia. Şi a două tranziţie a mers bine, iar la ultima alergare eram pe locul 3, până cu 1 km înainte de finish și chiar dacă am menținut ritmul, am fost depăşit de patru sportivi”, a declarat Ciprian Bălănescu într-un interviu acordat duathlon.ro

Pentru că am fost prea combativ şi am răspuns atacurilor venite la proba de bicicletă, am pierdut câteva secunde pe finalul alergării.

Următorul concurs internaţional la care va participa Ciprian Bălănescu va avea loc peste două săptămâni, Campionatele Europene de Duathlon distanţă Standard de la Alcobendas, Spania.

 

Comentarii