Cocktail party Bucharest Running Club 2018

Aseară am fost la cocktail, la Hilton, invitat de Bucharest Running Club cu ocazia celei de-a 11-a aniversare de la introducerea Bucureștiului pe harta evenimentelor internaționale de alergare.

Dacă tot am fost invitat și dacă tot m-am dus, mi-am propus să și povestesc cum a fost la eveniment și ce am aflat.

Invitații au fost întâmpinați de către Valeria Răcilă van Groningen, preşedinta asociației Bucharest Running Club, inițiatoarea si organizatoarea Semi-Maratonului Internațional București și al Maratonului Internațional București.

Valeria Răcilă van Groningen este campioană olimpică la Los Angeles 1984 la canotaj simplu vâsle şi medaliată cu bronz la Olimpiada de la Moscova 1980 la dublu vâsle. A câştigat două medalii de bronz şi două de argint la Campionatele Mondiale de Canotaj în 1979, 1981, 1982, 1985. A participat la peste 25 de maratoane şi semimaratoane internaţionale.

Am fost plăcut impresionat că m-a întrebat ce mai face Natalia, pe care o urmărește în relatările mele despre concursurile sportive la care participăm în familie sau la care participă ea, în mod individual.

Evenimentul a avut parte și de un prezentator, în persoana lui Daniel Osmanovici, despre care de-abia aseară am aflat că nu mai lucrează pentru Antena 1. Am citit azi o știre din Adevărul, potrivit căreia el lucrează acum la Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS), unde este purtător de cuvânt şi coordonează serviciul de relaţii cu presa.

Cei doi, Valeria Răcilă van Groningen și Daniel Osmanovici, au anunțat mai multe informații interesante, pe care mi le-am notat:

  • în primul rând, începând cu 2019 va exista un nou partener tehnic pentru tricourile de alergare – Under Armour.  Din primăvară adidas nu mai este sponsor tehnic pentru evenimentele Bucharest Running Club;
  • cea de-a 11-a ediție a Maratonului București a atras la start, la toate probele, un număr total de 19.000 de alergători, față de 17.000 câți au fost în 2017. Trebuie să recunoaștem, cifra este impresionantă, mai ales dacă stai să te gândești că la prima ediție a Maratonului București au fost 800 de alergători;
  • Începând cu 2019, înregistrarea la oricare dintre evenimentele organizate de Bucharest Running Club se va face prin intermediul platformei ENDU, unde îți poți face cont personaliza și poți plăti prin cinci metode de plată diferite. Prin platforma ENDU se pot face înscrieri şi la alte curse din Europa.

Cam astea au fost informațiile utile ce s-au comunicat aseară. În rest, au fost adresate multe mulțumiri către sponsori, parteneri, autorități, toate părțile implicate în procesul de organizare al evenimentelor de alergare Bucharest Running Club.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds