Ediția a 4-a a crosului din pădurea Baneasa FOX TRAIL Half Marathon, din seria RUNFEST, dă startul mișcării în mijlocul naturii pe 28 august 2016! Echipa MPG a pregătit trasee noi, premii și beneficii atractive pentru toți iubitorii de mișcare, indiferent de nivel. La FOX TRAIL Half Marathon sunt disponibile 4 trasee: KIDS RACES – 2,5 km, 6-11 ani; Scurt – 5 km, +12 ani; Standard – 10 km, +14 ani; Epic – 21 km, +18 ani. Important este să dați curs invitației la sport și să alergați după pofta inimii.

Și pentru că cei mici, cu vârste cuprinse  între 6 și 11 ani, au la dispoziție 250 de locuri gratuite pe un traseu special de 2,5 km, vă puteți bucura în familie de o zi frumoasă de vară în aer liber. Așadar, pregătiți-vă de alergat pentru că aveți șansa să câștigați 2 invitații duble la RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon!

Iată ce trebuie să faceți pentru a vă bucura de una dintre cele 2 invitații duble:

  1. Să ne lasați o poză în care sunteți surprinși făcând mișcare alături de copilul sau copiii dvs., indiferent că alergați în parc, chiar și după minge sau cățel, sau vă plimbați cu bicicleta, cu un comentariu relevant, ca răspuns la postarea mea de pe pagina Facebook a Biciclistul, respectiv cea care anunță acest concurs;
  2. Sa dați câte un big Like la paginile Facebook  RUNFEST și Biciclistul, dacă nu vă numărați deja printre susținători; 🙂
  3. Să faceți toți pașii indicați mai sus până marți, 9 august 2016, ora 20:00, când voi spune „Stop!” și voi alege câștigătorii acestui concurs prin Random.org și îi voi anunța pe pagina Facebook Biciclistul!

Concursul se desfășoară exclusiv pe pagina Facebook Biciclistul și se încheie marți, 9 august 2016, ora 20:00. Persoanele câștigătoare ale uneia dintre cele 2 invitații duble gratuite, ale căror nume sunt anunțate pe pagina Facebook Biciclistul, au obligația de a se înscrie cât mai repede în competiția RUNFEST – FOX TRAIL Half Marathon, pe www.runfest.ro, atât ei cât și partenerul/partenera de alergare. Apoi  trebuie să anunțe Biciclistul printr-un mesaj privat și să ofere numele complet și adresa de e-mail cu care s-au înregistrat în eveniment pentru ca organizatorii să le valideze înscrierile.

Mult noroc și ne vedem la start!

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.