Că tot e prima zi din Turul Franței, s-o punem și noi de un concurs. Avem de dat trei înscrieri gratuite, prin tragere la sorți, să aibă toată lumea șanse, la unul dintre viitoarele concursuri Riders Club.

Înscrie-te la Piatra Craiului Trophy, adaugă un comentariu cu ID-ul tău de Riders Club și poți câștiga o înscriere gratuită la oricare dintre următoarele competiții Riders Club din calendar. Tu alegi. Câștigătorii vor fi desemnați joi, 4 iulie, prin tragere la sorți.

Să fie clar, înscrierea gratuită pe care ai șansa s-o câștigi va fi validată doar dacă te-ai înscris la Piatra Craiului Trophy, din 6 iulie.

Piatra Craiului Trophy

Piatra Craiului 1

Concursul Piatra Craiului Trophy va avea loc în data de 6 iulie, cu startul din Zărnești. Competiția are loc într-una din cele mai spectaculoase zone din România, pentru că e vorba de Parcul Natural Piatra Craiului.

“Participanții trec pe lângă Cabana Curmătura și prin satele Măgura și Peștera, toate cu peisaje de vis. Printre multele zone atractive ale traseului se numără și Prăpăstiile Zărnești, un impresionant defileu cu o lungime de 3-4 km, care se află în partea de nord-est a Masivului Piatra Craiului. Tot aici există o arie de 1,5 ha cu caracter de monument al naturii, care include Peștera Liliecilor”, a spus Rareș Manea, organizatorul concursului.

Taxa minimă pentru înscrierea la Piatra Craiului Trophy este de 60 de lei, disponibilă până în data de 30 iunie. Ulterior, taxa de participare va fi de 70 de lei, respectiv 80 de lei, pentru înscrierea în ziua evenimentului.

Mai exista șansa de a beneficia de reduceri dacă vă înscrieți în grup.

Ce este Riders Club?

Riders Club este comunitatea pasionaților de biciclete din România, diferențiați pe niveluri de  pregătire și performanță. Competițiile Riders Club au loc în toată țara, pe durata unui întreg sezon.

Riders Club dispune de o platformă online, care centralizeaza activitatea fiecărui rider, care dispune de o pagină personală. De asemenea, fiecare competiție are o pagină proprie, iar pasionații pot consulta clasamentele pe competiții sau clasamentele generale.

Evenimentele Riders Club sunt competiții în care participanții aleargă pe trasee adaptate lor și împotriva unor concurenți cu același nivel competițional. Un începător de nivelul 4 va concura pe trasee mai scurte și mai ușoare. Un rider experimentat, de nivelul 1, va concura pe trasee mai lungi și mai dificile. Competițiile din calendar au trasee dedicate fiecărui nivel. Calendarul Riders Club 2013 este disponibil pe www.RidersClub.ro.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

7 thoughts on “Concurs: câștigă o intrare gratuită la orice concurs Riders Club”
  1. ce draq sa se intample… noroi mai rau ca la Garboavele, editia 2010 pe care am facut-o impreuna si a ramas de referinta ca porceala maxima 🙂

  2. hai inscrie-ma si pe mine in concurs, dar am niste retineri mari dupa chindia..

  3. Piatra Craiului Trophy va fi probabil una dintre cele mai faine intreceri din cadrul RidersClub. Poate nu va ploua ca duminica la Chidia Challenge 🙂 ID rider 4173

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.