Fuga pe ulita - concurs alergare Herastrau

Notați data de 19 noiembrie 2016 în calendar, atunci va fi “Fuga pe uliță”, un concurs de alergare pe distanța de 5 km, în Herăstrău, ultimul din seria Runfest.

Startul va fi la ora 11:00, iar competiția este deschisă oricui, vârsta minimă de participare este 6 ani. Traseul va fi amenajat pe aleile parcului Herăstrău, cu punctul de start în zona Expoflora, urmând ca ruta Insula Trandafirilor, Aleea Michael Jackson, iar apoi pe lângă debarcader.

Pachetul de participare pe care îl va primi fiecare concurent include: un tricou tehnic personalizat RUNFEST – Fuga pe uliță, cu un design inspirat din motive populare; număr de concurs; medalie de Finisher; voucher cu discount special la Running Warehouse Europe; baton Isostar; o porție de paste Barilla sau o porție de fasole cu ciolan, la alegere; un pahar cu vin fiert pentru participanții de +18 ani, la finalul concursului; alte produse asigurate de sponsori.

Înscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, ultima zi de înregistrare fiind miercuri, 16 noiembrie 2016. Toți participanții care se vor înscrie până duminică, 9 octombrie, vor beneficia de taxa minimă de participare în valoare de 65 lei, iar pentru acces direct click aici. Cursa este una necompetitivă, iar la final participanții au ocazia să câștige diferite premii la tombolă.

Pe mine mă bate așa un gând să mă înscriu cu Natalia :). Ar fi cea mai mare distanță alergată vreodată de ea, dar dacă o luăm ușor cred că o poate duce cu succes la capăt.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.