Dacă nu mă înșel, până acum nu s-a mai făcut vreo conferință de presă  pentru  un concurs de triatlon, pentru că sportul ăsta  aproape  că nu există la noi, din toate punctele de vedere: sunt puțini sportivi, sponsorii nu se înghesuie,  de fonduri publice ce să mai vorbim…

Dar uite că lucrurile încep să se  miște. Uite că Ciprian Bălănescu, care de ani buni de  zile n-are concurență în România și care este campionul național pentru această disciplină,  a prins  un contract de sponsorizare cu Herbalife. Aceeași companie pune banul acum și pentru un concurs de triatlon.

Este vorba despre Herbalife Triatlon Buftea, un concurs de triatlon aflat la prima ediţie şi organizat de către Asociația Pegas Triatlon Club. Ei bine, am fost invitat luni, 7 mai, la conferința de presă dedicată lansării acestui eveniment sportiv, organizat sub auspiciile ministrului Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo. Vor mai fi acolo  Elisabeta Lipă,  președintele  clubului sportiv Dinamo și Adrian  Nanulescu, președintele Federației Române de Triatlon.

Evident, pentru că este sponsorizat de Herbalife, la eveniment se va afla și Ciprian Bălănescu.

Herbalife sponsorizează concursuri de triatlon de vreo 14 ani, cele mai cunoscute fiind cele de la  Los  Angeles și din Polonia, care a strâns  la  ultima  ediție peste 1.300 de participanți.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.