Alberto-Contador-finish-etapa-2-Turul-Frantei

Urât start pentru Alberto Contador în Turul Franței de anul acesta! A căzut în prima etapă de și-a zdruncinat creierii și s-a rașchetat pe toată partea dreaptă, iar ieri, în a doua etapă, a căzut din nou. De data asta s-a rașchetat pe partea stângă (VIDEO).

Mi s-a făcut milă de el când l-am văzut ieri, la finish, ce grimase de neputință și durere se vedeau pe chipul său. Cât ghinion! Ești unul dintre favoriții la titlul suprem și te împiedici în primele două etape! Să nu ai șansa măcar să pierzi pe terenul tău, în munți!

Peter Sagan crede în destin și îi atribuie victoria de ieri, când a schimbat tricoul de campion mondial cu tricoul galben, al liderului în Turul Franței. Aflat la prima victorie în Turul Franței după o pauză de mai bine de trei ani, slovacul a spus că destinul a fost cel care i-a rezervat victoria, că el nici nu și-a dat seama că a câștigat și că ce va fi va fi. Dar ce-are destinul cu Albero Contador? De ce-i trage palme într-una?

Am văzut un interviu cu directorul sportiv al echipei Tinkoff, care spunea că spaniolul e cam cu moralul la pământ (no shit!), dar că e un luptător și că mai este cale lungă până la Paris. O fi, dar dacă acum, în etapele de plat Contador pierde timp, ce-o să facă în munți? Nu-i va fi nimănui milă de el, toți îl vor ataca și arunca în toate părțile.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.