Campionii Sanatatii 2018 - start fete 6-8 aniCampionii Sanatatii 2018 - start fete 6-8 ani
Foto: Victorin Văduva

Întreaga noastră familie s-a aflat în dimineaţa de sâmbătă în parcul IOR, la Crosul Campionii Sănătăţii, un concurs pe echipe, în care copiii aleargă legaţi de părinţi.

A fost o competiţie caritabilă, la care ne-am înscris fără să stăm prea mult pe gânduri, în primul rând pentru că toate taxele de participare au fost donate pentru copiii cu afecţiuni oncologice, cu imunodeficienţe şi pentru copiii care au suferit arsuri grave, toţi îngrijiţi în cadrul proiectului Bursele de Sănătate – MagicMakers, derulat de Asociația MagiCAMP , fondată de către Melania Medeleanu şi Vlad Voiculescu.

Natalia a alergat la categoria 6-8 ani, iar Vlăduţ la 9-11 ani, motiv pentru care am putut să fac echipă cu amândoi. Am fost şi anul trecut, în aceeaşi formulă, când Natalia a câştigat locul 1, pe care l-a apărat cu succes şi anul acesta, iar Vlăduţ locul 5.

Ambii copii au avut de alergat 450 de metri, care au fost de fapt 490 de metri, dacă nu se înşeală Garminul meu. Nu ştiu cât voi mai putea ţine pasul cu ei :), pentru că am gâfâit din greu sâmbătă, Natalia a avut o medie de 3:44/km, iar Vlăduţ o medie de 4:29/km, care l-a ajutat să se claseze pe locul 7.

A fost o zi însorită, plină de veselie, care s-a încheiat cu câte două îngheţate binemeritate pentru copii :), premiu de la părinţi.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.