Pe scurt, am căzut cu rolele, duminică seara. Îmi terminasem toate antrenamentele, îl însoțeam pe un prieten care alerga. Era noapte și n-am văzut crăpătura din asfalt care m-a aruncat înainte, chiar pe o coborâre mai abruptă.

Am pus mâinile în față, motiv pentru care mă doar și mâna dreaptă, și m-am lăsat într-o parte, pe umărul stâng. M-am lovit și la genunchi, dar cel mai tare mă doare umărul, pe care abia mai pot să-l rotesc.

Toată noaptea am avut frisoane. Dacă mă înveleam mă luau căldurile, dacă mă dezveleam eram cuprins de friguri. Dimineață eram blocat, de-abia mai puteam face o mișcare.

Am fost la Spitalul Pantelimon, la urgențe, unde mi-au făcut o radiografie. Nu am rupt nimic, e doar o contuzie puternică. Am primit o rețetă pentru Flamexin, un antiinflamator pe care o să-l iau șapte zile.

Doctorul mi-a spus că vor trece minimum două săptămâni până voi putea înota normal la bazin. Să sperăm că perioada de recuperare va fi mai scurtă.

Comentarii

Dacă tot ai ajuns la sfârșitul articolului, aș vrea să-ți mai rețin atenția două secunde. Biciclistul.ro este un blog independent, susținut din resurse proprii. De aceea, orice contribuție venită din partea cititorilor este binevenită, mă va ajuta să generez conținut original și de calitate. Cum poți ajuta? Cu o mică donație lunară, de 1$, 3$, 5$ sau orice sumă vrei tu. O poți face aici:  https://www.patreon.com/join/biciclistul?. Mulțumesc anticipat!