DanubeMan 2023

DanubeMan este o competiție de triatlon care va debuta în sezonul 2023 și propune sportivilor amatori nu mai puțin de patru curse: supersprint, sprint, olimpic și half.

Competiția va avea loc la Călărași, în data de 27 mai 2023, organizată de către ACS Trichallenge Triatlon Călărași, înființat de către Sebastian Laurențiu Ghioca.

Probele se vor desfășura în Călărași și în locații apropiate: înotul va avea loc pe canalul Siderurgic, pedalarea pe o buclă închisă traficului rutier în imediata apropiere a Canalului Siderurgic, iar alergarea în parcul central al orașului.

Sebastian Laurențiu Ghioca

”Toate cursele propuse de noi sunt pretabile pentru noi recorduri personale, pentru ca au un traseu plat. Pentru amatorii cursei de Half va fi un bun antrenament, înainte de Oradea, la doar trei săptămâni distanță”, a declarat pentru Biciclistul.ro Sebastian Laurențiu Ghioca.

”Călărași este un oraș mic, dar ideal pentru triatlon. Ne preocupă foarte mult siguranța participanților și vom colabora în acest sens cu ISU Călărași, SMURD, dar și primăria municipiului Calărași, Consiliul Județean Călărași sau DJTS Călărași”, a mai spus Sebastian Laurențiu Ghioca.

Înscrierile sunt deja deschise (vezi aici), iar lista participanților poate fi consultată aici.

Locul de start pentru proba de înot . Foto George Ionescu

Competiția are ca sponsor principal firma CERES Container.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE