Decathlon Pallady - magazin

Site-ul Decathlon ar trebui aruncat la gunoi, pentru că nu are nicio utilitate. Prețurile nu mai există, iar pozele lipsesc. La ce mai e bun, atunci?

Decathlon Pallady - magazin

Nu e prima oară când Decathlon România nu reușește să-și pună la punct prezența online, în ciuda faptului că este unul dintre cei mai mari retaileri de articole  sportive din țară.

Ultima  oară când  am fost la Decathlon, la cel din Pallady, am întrebat un vânzător dacă nu cumva au pantaloni de ciclism pentru copii. Nu aveau, dar am aflat că pot fi cumpărați pe comandă.

Intrați pe site-ul Decathlon din Franța, că acolo avem toate produsele, iar pe urmă ne spuneți nouă ce vreți să cumpărați și vă aducem produsul, mi-a spus vânzătorul.

Într-adevăr, pe site-ul Decathlon.fr găsești toate produsele, fotografiile, descrierile, tot ce trebuie.

Cam jenant,  aș spune, mai ales în condițiile în care Decathlon a avut doar anul trecut o cifră de afaceri de 43,7 milioane de euro. Și-ar fi putut permite să traducă măcar paginile site-ului din Franța, nu?

Altfel, Decathlon are 11 magazine în țară, iar anul acesta vrea vânzări de 50 de milioane de euro.

Comentarii

PUBLICITATE:Fă-ți cumpărăturile de la Decathlon prin acest link și Biciclistul.ro încasează un comision pentru recomandarea făcută.