Decathlon încheie vara cu noi reduceri la articole de plajă, baie și snorkeling

Decathlon m-a anunțat că are reduceri în perioada 19 august – 9 septembrie la articolele de plajă, echipament snorkeling și costume de baie pentru înot.

Le găsiți aici:

M-am uitat în ofertă și vă recomand masca easybreath snorkeling, care e bestială pentru scufundări și admirat peștii și alte minunății pe sub apă.

Am citit despre ea prima oară la Răzvan Baciu, care a scris un review pozitiv:

”Se așează foarte bine pe față și în câteva secunde găsești și poziția ideală. Nu e deranjantă ca ochelarii de înot care-ți scot ochii din orbite și ai și vedere periferică cât cuprinde. Cred că e foarte mișto să studiezi bancurile de pești. O să testez treaba asta în două săptămâni în Grecia. Nu se aburește deloc și când bagi capul mai adânc în apă sau te lovește un val, nu intră apă prin supapa aia. E foarte mișto construită”, a scris Răzvan.

Și dacă tot suntem la capitolul snorkeling, poate vreți să vă cumpărați și niște labe pentru înot speciale pentru snorkeling, cum sunt cele din imaginea de mai jos. Costă 79,99 lei.

Ar fi frumos să vă luați și telefonul cu voi când faceți snorkeling :), să faceți un filmuleț, ceva. Nu trebuie decât o husă specială, cu ajutorul căreia îl veți putea folosi și în apă. Decathlon are o astfel de husă etanșă și flotantă pentru telefon, care costă 49,99 lei. Varianta pentru telefon mai mic este 34,99 lei.


Comentarii

Articolul precedentSuplimentul de care ai nevoie la antrenamente mai lungi de 3 ore
Articolul următorAm ieșit la o tură cu ”Gașca de la 8” și am supraviețuit
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE