Decathlon Romania inchide magazinele - coronavirus

Decathlon va închide toate magazinele fizice din România, începând cu data de 23 martie 2020, potrivit unui anunț publicat de către reprezentanții companiei pe pagina de Facebook Decathlon.

Dragi sportivi,

Începând cu data de 23 martie, vom închide magazinele fizice Decathlon din întreaga țară. Ținând cont de reglementările puse în vigoare de către autoritățile statului, în această perioadă de pandemie întrerupem activitatea pe termen nedeterminat, până la depășirea situației critice.

Vă îndemnăm să respectați recomandările autorităților și să limitați contactul cu alte persoane.

Vă așteptăm în continuare pe www.decathlon.ro, unde vă puteți alege echipamentul sportiv din confortul casei dumneavoastră.

Păstrați-vă mintea și trupul în echilibru și continuați să faceți #sportacasă.

Decathlon România are în prezent 27 de magazine sportive la nivelul întregii țări, iar București este orașul cu cele mai multe unități, cinci la număr. Decathlon comercializează produse pentru peste 70 de sporturi.

La ora publicării acestui material (22:00), România a ajuns la al treilea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19).

Până în acest moment, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre cele 433 de persoane confirmate pozitiv, 64 au fost declarate vindecate și externate (sursa).

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE