Decathlon - inapoi la scoala, inapoi la sport

Decathlon România a pornit campania ”Înapoi la școală, înapoi la sport”, cu oferte și prețuri speciale la echipamente sportive pentru cei mici.

Începe școala, copilul a crescut, are nevoie de o altă pereche de pantofi de sport, de trening, de tricouri, de niște colanți sau poate de o geantă de sport, de folosit la orele desfășurate la școală. Găsiți toate aceste produse într-o secțiune special creată pe site-ul Decathlon, aici.

Vlăduț al meu, care are 13 ani și niște picioare care-i cresc precum creștea Făt Frumos din poveste, pleacă mâine în tabără la munte. Și surpriză, surpriză, nu mai găsim nicio pereche de pantofi de munte care să-i vină. Ne luăm adio de la măsura 39, bine ai venit 40! Noroc că la Decathlon există încălțăminte concepută pentru drumeție în natură pe stoc cu toate măsurile disponibile, cum ar fi, de exemplu, modelul NH100 QUECHUA. Exact din aceștia mi-am luat și eu anul trecut, pentru drumețiile pe care le facem vara pe la munte, pe drumuri ușoare, forestiere sau pe poteci blânde. Am spus blânde pentru că nu sunt niștep pantofi pe care să-i folosești la trasee mai hard pe munte, sunt pentru mers normal în natură.

Pantofi pentru drumeție NH100 Quechua

Ce mi-a plăcut la ei este faptul că sunt relativ ușori, în sensul că nu se compară la greutate cu o pereche de bocanci :), și că au o talpă de calitate, aderentă, care oferă stabilitate. Se prind bine de picior, nu joacă, nu troncăne :). Pentru că acest model de pantofi oferă un nivel redus de respirabilitate, nu suficient pentru a evacua toată transpirația, i-am folosit cu niște șosete de drumeție, care conțin bumbac și absorb transpirația. În acest sens, vă recomand șosetele NH500, au structură flaușată pe talpă, pentru a evacua transpirația și sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu încălțămintea.

Șosete pentru drumeție NH500

Echipamente care nu trebuie să lipsească la începutul anului școlar

Revenind la campania Decathlon, ”Înapoi la școală, înapoi la sport”. Încă mai ai timp să acționezi, să nu fii luat prin surprindere (tu, părinte) de începutul anului școlar. Iată o listă de bază cu echipamente sportive care nu trebuie să-i lipsească copilului tău în noul an școlar:

  • Ciorapi pentru sport. La Decathlon chiar ai de unde alege, în funcție de tipul de sport, de lungime și de materialele care intră în componența ciorapilor. Sunt peste 60 de modele de ciorapi pentru sport;
  • Pantaloni scurți pentru sport. Vine toamna, vine iarna. Mulți copii vor face ora de sport în sala de sport. Prin urmare, vor avea nevoie de pantaloni scurți, să nu se încingă, să se poată mișca în voie, să se simtă liberi. Recomand să aruncați o privire în secțiunea de șorturi, sunt acolo aproape 40 de modele.
  • Pantaloni lungi. Vor fi și momente în care ora de sport se va face afară, iar pentru zilele răcoroase de toamnă e nevoie de pantaloni lungi. Sunt aproape 50 de modele în oferta Decathlon, cu prețuri mai mult decât decente.
  • Tricouri. Recomand 4-5 tricouri de sport cu mânecă scurtă. Există o ofertă super variată de tricouri la Decathlon, le găsiți aici.
  • Bluze cu mânecă lungă.
  • Pantofi sport. Uitați-vă în secțiunea de încălțăminte pentru alergare. Sunt multe modele acolo, cu mărimi de la 39 în sus. Mai mult, în această perioadă Decathlon are multe reduceri, pentru că sunt produse aflate la final de colecție și trebuie făcut loc pe rafturi pentru noile modele.

Cred că v-am oferit suficiente linkuri utile din oferta Decathlon, inspirația mai vine și navigând pe site. Avantajul pe care îl are Decathlon este că are în ofertă cam tot, este necesar un singur drum la magazin (sau pe website), nu există ofertă de echipament unde să nu fie și un preț accesibil.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds