Decathlon Romania bicicleteDecathlon Romania biciclete
Decathlon Romania biciclete
Magazin Decathlon Romania, raion de biciclete

Decathlon România a produs anul trecut 350.000 de biciclete, care au fost date spre vânzare peste tot în lume unde retailerul este prezent, au declarat pentru Biciclistul.ro oficialii companiei.

Unitatea de producție a Decathlon România a fost inaugurată în 2006 și a înregistrat în 2011 o cifră de afaceri de 15 milioane de euro. Decathlon mai produce în România, pe lângă biciclete, textile și încălțăminte.

Oficialii Decathlon România au estimat că unitatea de producție a companiei va înregistra o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2014.

Decathlon în România

Decathlon România a intart pe piața locală de retail în 2009, iar în prezent are șapte magazine, în București, Iași, Cluj-Napoca, Brașov și Pitești. În perioada următoare, Decathlon va deschide magazine în Timișoara, Constanța, Oradea și Craiova.

Magazinele Decathlon România comercializează produse pentru 60 de sporturi.

Decathlon avea doi colaboratori în 2008, iar în 2014 va ajunge la 1.100 de angajați, au spus oficialii companiei.

Decathlon la nivel internațional

Decathlon este cel mai mare lanț de magazine de articole sportive din Europa și principala companie de vânzări din cadrul grupului Oxylane.

Decathlon are 535 de magazine în peste 17 țări și se extinde în continuu. Numai în 2010 a deschis 65 de noi magazine.

Grupul Oxylane a avut o cifră de afaceri de 5,978 de miliarde de euro în 2010, în creștere cu 9,9% față de anul precedent.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Decathlon România a produs 350.000 de biciclete în 2011”
  1. Sunt din Baia Mare ,. unde exista deschise 6 magazine de biciclete , si exista un public cu o mare apetenta pentru ciclismul montan in special ,..datorita muntelui . Nu v-ar interesa sa deschideti un magazin Decathlon si in Baia Mare ? A-ti facut deja un studiu ? cred ca a-ti avea succes si aici , fiind si un oras foarte dinamic ,…iar din Satu Mare si Zalau ,..ar fi multe persoane care sa cumpere diverse articole sportive (inclusi pentru practicarea schiului iarna ) , exista si partii de schii in apropierea Baii Mari .
    Si campionul national la BMX este din Baia Mare ,…stiati ,???
    Cu stima ,…

    Nicu Ziman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.