Decathlon și-a câștigat meritat statutul de cel mai mare retailer de articole sportive din România, iar asta se reflectă în această vară mai mult ca niciodată.

Decathlon a pregătit aproape 3.600 de produse la sporturile de vară, pe care le găsiți grupate la această pagină: https://www.decathlon.ro/C-746378-sporturi-de-vara.

Oferta este incredibil de bogată și variată, găsiți în această pagină de la alergare pe asfalt, ciclism, jogging, mers sportiv, până la fotbal american, plimbare pe cal sau speologie :).

Partea bună este faptul că produsele pot fi sortate cu ușurință, în funcție de preferințele tale. Poți să le ordonezi după discount, preț crescător, preț descrescător, cele mai bune vânzări sau rating, dar și după tipul de produs, după mărime, după sport, după gen, după brand, după culoare sau după aria de preț. Prin urmare, chiar dacă sunt 3.600 de produse ajungi rapid la ceea ce-ți dorești sau, pur și simplu, poți să navighezi printre promoții, poate îți sare ceva în ochi.

Am câteva recomandări pentru voi, în urma cumpărăturilor pe care le-am făcut în ultimul timp de la Decathlon, cum ar fi:

Colanți de compresie pentru alergare pe teren offroad.

Evident, poți alerga cu ei și pe asfalt, ceea ce este caracteristic pentru trail sunt compartimentele în care poți să-ți pui cheile, geluri energizante, chiar și un  bidon de tip flask de 250 ml. Materialul din care sunt făcuți arată și se simte premium, pantalonii mi-au plăcut foarte mult, îi recomand cu mare încredere. O să-i țin pentru ocazii speciale, nu-i iau chiar la fiecare antrenament :). Costă 119,99 lei.

Bară de tracțiuni

Se montează între doi pereți apropiați (pe hol) sau la pragul ușilor, se poate extinde până la 70 cm și este super utilă. Eu o folosesc în fiecare zi, nu doar pentru tracțiuni, ci și pentru relaxare. Mă atârn de ea și eliberez presiunea acumulată la mușchii spatelui, recomand acest exercițiu cât mai des. Costă 119,99 lei, dar există și o versiune mai mare, care se poate extinde până la 100 cm și care costă un pic mai mult, 129,99 lei.

Ochelari ciclism pentru șosea

Nu sunt sigur dacă acest produs se află în oferta de sporturi pentru vară, eu am mers direct la produs, pentru că știam ce vreau să vă recomand. Costă 279,99 lei, fac parte din colecția Van Rysel, la care Decathlon pune în general produse de calitate superioară. Au o protecție completă împotriva razelor UV, cu lentile din plastic policarbonat de mare rezistență, capacitate de limitare a codensului și un câmp vizual foarte larg. Sunt foarte ușori, 27 grame, și se vede bestial prin ei, când îi pui la ochi ai impresia că aerul s-a limpezit dintr-o dată, că te uiți la o imagine de mare rezoluție și că vederea ta s-a îmbunătățit cu cel puțin 20% :).

Cam atât cu recomandările astăzi, vă las și pe voi să descoperiți gama de produse Decathlon aflată la sporturile de vară, spor la cumpărături și lăsați sportul să intre cât mai mult în viața voastră.

Sunt curios care sunt recomandările voastre, eventual bazate pe propriile experiențe, poate mă inspirați și pe mine să-mi iau ceva. Lăsați aici un comentariu sau pe pagina de Facebook Biciclistul.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds