No Stress Triathlon Party

No Stress Triathlon Party

La sfârşitul lunii august are loc No Stress Triathlon, a doua ediţie desfăşurată la Olimp, care se adresează în mod special debutanţilor în acest sport.


La concursul de la Mogoşoaia, care a avut loc în data de 29 iunie, au fost peste 250 de participanţi care au lat startul la primul triatlon din viaţa lor.

La Olimp, în 31 august, continuăm pe aceeaşi idee şi ne dorim şi mai mulţi participanţi care să debuteze în triatlon, au declarat reprezentanţii organizatorilor pentru Biciclistul.ro.


No Stress Triathlon Olimp are probe relativ uşoare, de 500 de metri înot în apa mării, 20 km pe bicicletă offroad pe faleză şi printre lacurşi şi 5 km alergare pe nisip, pe malul mării.

În această competiţie nu există timp limită, iar avansaţii şi începătorii au parte de clasamente diferite.

Taxa de participare la No Stress Triathlon Olimp este de 100 de lei pentru cei care vor să participe individual şi 85 de lei pentru fiecare membru al ştafetei. Un concurent poate participa la proba individuală şi poate face parte şi dintr-o ştafeta (înotător), situaţie în care va plăti taxa de participare doar ca înscris la individual.

Înscrie-te chiar acum!

Comentarii

Articolul precedentPrima parcare laterală – La şcoala de şoferi (episodul 7)
Articolul următorOfertă pentru cauciucuri Hutchinson: cumperi unul, primeşti două
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE