Eduard Novak, presedinte Federatie Ciclism

Eduard Novak a fost ales președinte în cadrul Federației Române de Ciclism, în cadrul alegerilor care au avut loc astăzi. Contracandidatul său era Ion Badea.

Potrivit ciclism.ireporter.ro, Eduard Novak a câștigat cu 14 voturi la 13.

Informația nu a fost confirmată în mod oficial. Revin cu amănunte.

Coincidență stranie, pagina Federației a fost suspendată.

UPDATE

Agrepres confirmă știrea. Mai jos:

Campionul paralimpic la Londra-2012 Eduard Carol Novak este noul preşedinte al Federaţiei române de ciclism, fiind ales la un scor strâns, cu 14 voturi din 27 cluburi şi asociaţii prezente cu drept de vot, în cadrul Adunării generale de vineri, de la sediul MTS (Sala Nadia Comăneci).

Contracandidatul lui Novak, actualul preşedinte executiv Ion Badea, care are la activ 3 mandate, din 1997 până în prezent, precum şi unul de vicepreşedinte, a fost votat de 13 grupări.

În funcţiile de vicepreşedinţi au fost desemnaţi, în unanimitate, singurii candidaţi, Michele Manganiello şi Radu Zemianschi.

Pentru cele 3 posturi eligibile pentru membri ai Consiliului de Administraţie, la care au candidat 5 persoane, au fost aleşi Ovidiu Cismaru (20 voturi), Constantin Ilinca (18), Gabriel Poenaru (17), în timp ce Mircea Romaşcanu (14 sufragii) şi Ovidiu Burghelea (12) au ratat prezenţa în acest organism de conducere colectivă a FR Ciclism.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

7 thoughts on “Eduard Novak a fost ales președintele Federației Române de Ciclism”
  1. Mi-a placut asta :)) Nu prea am mai fost activ online, din pacate. La fel ca si Sergiu, incerc sa imi fac comeback-ul :))

  2. Sergiu, nu cred că a luat decizia în grabă.Cred că a analizat foarte bine ce presupune o astfel de funcție. Eu mă bucur că s-a băgat în treaba asta, pentru că va aduce, cel puțin la nivel de imagine, un nou suflu acestui sport.

  3. Ma intreb oare cum va reusi sa impace viata de sportiv olimpic inca in ascensiune, faptul ca este lider al Tusnad Cycling Team, si acum aceasta functie care nu cred ca este doar decorativa?

  4. Asta chiar e o veste buna! Nu stiu care sunt competentele de conducere ale lui Eduard Novak dar sigur prinde bine o mentalitate noua in FRC. Sper sa se poata inconjura de o echipa cu care sa schimbe lucrurile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds