Eduard Novak, presedinte Federatie Ciclism

Eduard Novak a fost ales președinte în cadrul Federației Române de Ciclism, în cadrul alegerilor care au avut loc astăzi. Contracandidatul său era Ion Badea.

Potrivit ciclism.ireporter.ro, Eduard Novak a câștigat cu 14 voturi la 13.

Informația nu a fost confirmată în mod oficial. Revin cu amănunte.

Coincidență stranie, pagina Federației a fost suspendată.

UPDATE

Agrepres confirmă știrea. Mai jos:

Campionul paralimpic la Londra-2012 Eduard Carol Novak este noul preşedinte al Federaţiei române de ciclism, fiind ales la un scor strâns, cu 14 voturi din 27 cluburi şi asociaţii prezente cu drept de vot, în cadrul Adunării generale de vineri, de la sediul MTS (Sala Nadia Comăneci).

Contracandidatul lui Novak, actualul preşedinte executiv Ion Badea, care are la activ 3 mandate, din 1997 până în prezent, precum şi unul de vicepreşedinte, a fost votat de 13 grupări.

În funcţiile de vicepreşedinţi au fost desemnaţi, în unanimitate, singurii candidaţi, Michele Manganiello şi Radu Zemianschi.

Pentru cele 3 posturi eligibile pentru membri ai Consiliului de Administraţie, la care au candidat 5 persoane, au fost aleşi Ovidiu Cismaru (20 voturi), Constantin Ilinca (18), Gabriel Poenaru (17), în timp ce Mircea Romaşcanu (14 sufragii) şi Ovidiu Burghelea (12) au ratat prezenţa în acest organism de conducere colectivă a FR Ciclism.

Comentarii

Articolul precedentÎnceput de hernie de disc: Ar trebui să mă îngrijorez?
Articolul următorEduard Novak: primul interviu ca șef al Federației de Ciclism
Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE