Maratonul Iepurasilor - start

Maratonul Iepurașilor a fost concursul care m-a găsit, pentru prima oară, în postura de organizator.

Până acum, la concursurile la care mergeam cu Biciclistul.ro eram fie concurent, fie pe margine, fotograf, încercând să surprind momentele esențiale și cât mai mulți participanți în acțiune.

Pulsul unui concurs este mult mai bine simțit din ultimele două posturi. Acum, ca organizator, nu am avut deloc timp să văd, să simt, să mă bucur. Am stat cu nasul în hârtii și în calculator, iar pe urmă, în soare, notând niște numere și alergând încolo și încoace, unde era nevoie de mine.

N-am putut să mă bucur de bucuria copiilor, n-am putut să le văd chipurile pe traseu, n-am putut să le văd entuziasmul de la sfârșit, când au primit medalii, aplauze și pupici.

Sper însă că voi, mai ales părinții, ați avut parte de aceste momente și v-ați bucurat de ele.

Din câte am înțeles, majoritatea celor care au venit la Maratonul Iepurașilor au fost încântați de concurs. Mulți părinți ne-au scris că mai vor, ne-au întrebat când e următorul eveniment. E plăcut, foarte plăcut, atunci când munca ta este apreciată atât de concret și vă mulțumesc.

Multe mulțumiri

Concursul Maratonul Iepurașilor a luat naștere dintr-o idee, care îi aparține lui Sorin Costea, partenerul meu din cadrul Asociației Biciclistul.ro.

Mulțumesc Sorin, că ai avut această idee, mulțumesc pentru felul în care te-ai implicat în organizarea acestui concurs și îți mulțumesc pentru atmosfera pe care ai creat-o la eveniment, în calitate de prezentator, entertainer, MC, tătic și multe altele :).

Și îi mulțumesc și Irinei Costea, mămică de concurent și voluntară la Maratonul Iepurașilor, care a stat la butoane și a notat toți concurenții, în ordinea sosirii lor.

Sorin Costea si Irina Costea
Irina și Sorin Costea

Îi mulțumesc și soției mele, Ioana, care s-a ocupat de tot ce înseamnă grafică pentru acest concurs. Ea a făcut numerele de concurs, ea a făcut diplomele, ea a făcut bannerele (ea a făcut și logo-ul Biciclistul.ro). Ea este jumătatea creativă, iar acest lucru contează enorm. Ah, uitasem, Ioana a făcut și poze la Maratonul Iepurașilor. Galeria foto aici.

Maratonul Iepurașilor a avut un farmec deosebit datorită traseului, cu urcări, coborâriri offroad, curbe strânse și adrenalină. Pentru asta trebuie să mulțumesc, în primul rând, reprezentanților hotelului Caro, care ne-au pus la dispoziție infrastructura complexului. Mai precis, îi mulțumesc lui Octavian Lazar, acționarul majoritar al complexului hotelier Caro Hotels, care a fost atât de entuziasmat de ideea noastră, încât nu s-a sfiit, la un moment dat, să se urce pe bicicletă și să care garduri, într-o mână, pentru securizarea traseului.

Octavian Lazar - patron Caro
Octavian Lazăr

De asemenea, îi mulțumesc lui Alexandru Olteanu, managerul de proiect din cadrul Fabricii Iepurașilor, eveniment sub a cărui umbrelă a fost organizat și Maratonul Iepurașilor, care a pus umărul din greu la toate capitolele, traseu, aspecte logistice, sponsori și multe altele. A fost omniprezent.

Alexandru Olteanu
Alexandru Olteanu

Traseul Maratonului Iepurașilor a fost realizat de către echipa de la Prima Evadare, cel mai mare concurs de mountain bike din România. Le mulțumim, pentru acest lucru, dar și pentru faptul în ziua concursului s-au implicat cu voluntari și au asigurat deschiderea și închiderea plutonului de micuți bicicliști. Au fost de nota 10, iar Daniel Sărdan este un semizeu al organizatorilor de concursuri. Avea rezolvare pentru orice problemă.

Daniel Sărdan - organizator Prima Evadare
Daniel Sărdan

Multe mulțumiri trebuie transmise și voluntarilor, care s-au trezit cu noaptea-n cap și care i-au ajutat pe micuți, de-a lungul traseului, ne-au ajutat pe noi, la înscrierea concurenților, și au împărțit medalii și diplome. Le mulțumesc din suflet, nu știu ce n-am fi făcut fără ajutorul lor. Pe ei îi așteaptă niște diplome speciale, pe care le vom acorda pentru munca pe care au depus-o la acest eveniment.

Sponsorii

Un concurs n-are farmec și greutate fără sponsori. Sper că ne-am ridicat la înălțimea așteptărilor lor și vrem să le mulțumim, într-un mod cât se poate de public, că ne-au ajutat cu premii și i-au făcut fericiți pe micuții bicicliști. Prin umare, în speranța că vom colabora și pe viitor, avem de transmis mulțumiri către:

Roxana Bituleanu, administratorul magazinului Moș Ion Roată, importator unic al brandului Felt în România;

Adrian Oltean și Răzvan Teodorescu, partenerii magazinului de biciclete BikeXCS (se citește bike exces). Premiile lor au fost super!

Premii BikeXCS
Premiile BikeXCS

Andrei Cristescu, directorul magazinului Perfect Bike. Waveboard-ul oferit la tombolă a stârnit valuri de admirație.

Waveboard tombola Perfect Bike- Maratonul Iepurasilor

Daniel Nistoroiu, antrenor federal de triatlon și antrenor de înot în cadrul clubului Mazicon. Apropos, nu știu dacă s-a auzit și înțeles, dar câștigătorii primului loc de la fiecare categorie au un abonament gratuit la înot, timp de o lună, la bazinul Olimpia;

Alexandru Gaiu, reprezentantul High5 România. Andu a fost de nota 25 și a preparat limonadă pentru micuții bicicliști. Cred că a făcut scurtă la mână de la câte lămâi a stors 🙂

Batalie pe limonada High5 la Maratonul Iepurasilor
Bătălie pe limonada preparată de echipa High5, la Maratonul Iepurașilor

Limonada High5 - Maratonul Iepurasilor

Nicoleta Radu, de la Fundația Vodafone

Carti Vodafone
Cărți de la Fundația Vodafone

– reprezentanților Tymbark

Pachete Tymbark
Pungile Tymbark - cu pachetele de înscriere la Maratonul Iepurașilor

Ce era în pungi:

Pachet inscriere Maratonul Iepurasilor

Sucuri Tedy

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post

4 thoughts on “Eu, organizatorul, și niște multe mulțumiri”
  1. Felicitari pentru concurs!!! A fost o adevarata placere sa va fiu alaturi ca voluntar. A iesit totul foarte frumos si ma bucur ca am avut ocazia sa ii vad pe acesti copii intr-o asemenea postura. Au reusit sa ma amuze… sunt foarte dragalasi. Multa bafta in continuare! Sa luptati sa faceti in continuare lucruri minunate pentru ca sunteti pe drumul cel bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.