Riders Club - Ziua B

Vlăduţ are sâmbătă o zi grea, mai ales dacă plouă, pentru că va participa, împreună cu mine, la cel mai mare concurs de mountain bike organizat de către Riders Club, Ziua B.

Pe noi ne aşteaptă un traseu offroad de 17 km, iar Vlăduţ va avea ocazia să pună în aplicare ce a învăţat la Şcoala de Mountain Bike ţinută de Ulise Gheduzzi, căruia ţinem să-i mulţumim şi pe această cale pentru gestul său, de a învăţa gratis nişte copii să stăpânească bicicleta.

Taxa pentru copii este de 25 de lei şi poate participa oricine are minimum şase ani. Dacă nu v-aţi înscris încă, grăbiţi-vă, taxele pot fi achitate până la finalul zilei de astăzi, ora 23:59.

Am fost înscris cu Vlăduţ şi anul trecut, dar din păcate vremea n-a ţinut cu noi, iar organizatorii au fost nevoiţi să anuleze cursa pentru copii. Ei bine, anul ăsta, deşi se anunţă câţiva stropi de ploaie, vrem să demonstrăm că pădurea Cernica nu-i codrul întunecat, care sperie copiii în poveştile fraţilor Grimm, ci locul în care vom câştiga o bătălie contra oboselii, contra propriilor noastre limite şi, de ce nu, contra cât mai multor concurenţi.

Cum a fost anul trecut, poate vă inspiră:

Comentarii

PUBLICITATE:driedfruits.ro/