Federatia Romana de Triatlon website

Federatia Romana de Triatlon website

Federația Română de Triatlon are în sfârșit website, după cum a anunțat Adrian Nanulescu, președintele Federației.

Încă nu are toate secțiunile completate, dar ca structură este mult superior paginii de Internet a Federației Române de Ciclism, care datează de pe vremea brontozaurilor, pe când se construiau site-urile în Notepad.

Veți putea găsi aici informații despre sportivii profesioniști de triatlon, strânși în lotul național, despre concursuri sau sfaturi utile pentru amatorii care vor să se apuce de triatlon sau vor să se perfecționeze. Unul din scopurile declarate ale Federației Române de Triatlon este promovarea acestui sport la nivel de masă, popularizarea lui. Biciclistul.ro a dat și va da în continuare o mână de ajutor în acest sens.

Federația Română de Triatlon este la început, nu are decât 13 cluburi afiliate (deocamdată), dintre care trei nici nu au website, doar poate cu timpul numărul lor va crește. Probabil că la nivel național nici nu există mai multe cluburi de triatlon sau care să aibă o ramură de triatlon, ceea ce este, evident, trist.

În atenția companiilor din România!

Federația Română de Triatlon urmărește să încheie parteneriate durabile care să contribuie la dezvoltarea firească a acestui sport în România. Cine dorește să facă parte din echipa care promovează triatlonul în România și vrea să-și asocieze numele cu Federația Română de Triatlon să trimită un e-mail la office@frtri.ro.

Aș mai adăuga ceva. Companiile care vor susține în calitate de sponsori Federația Română de Triatlon nu își vor asocia numele cu un simplu sport. Își vor asocia numele cu niște valori autentice, pentru că cei care practică triatlonul sunt oameni cu voință, dedicați, metodici, deschiși (prin diversitatea sporturilor pe care le practică – înot, ciclism și alergare) și, mai ales, sănătoși. Spartani aș spune!

Aș vedea aici o companie precum Danone, care ar putea promova un stil de viață sănătos. Operatorii de telefonie mobila, un alt exemplu, și-ar putea asocia numele cu oricare dintre epitetele descrise mai sus. Cei trei grei – Orange, Vodafone și Cosmote – s-au implicat deja, ca sponsori, în mai multe concursuri sportive. Cred că e timpul să facă un pas decisiv în susținerea acestui sport, mai ales că Federația Română de Triatlon este la început de drum și are nevoie de orice sprijin. În plus, se vor fi mândrit, peste ani, că au sprijinit triatlonul încă de la început. Vor face istorie.

 

 

Comentarii

Articolul precedentMoș Ion Roată are reduceri de Valentine’s Day
Articolul următorCe concursuri de triatlon avem în 2013
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE