Forerunner 310XT

Forerunner 310XT
Forerunner 310XT este unul dintre dispozitivele pe care mi le doresc foarte, foarte mult.

Dacă-i spun ceas jignesc producătorul și pe utilizatorii care folosesc acest produs. Este un dispozitiv de măsurare a performanțelor, multisport.  Poate fi folosit pentru înot, poate fi folosit pentru ciclism și poate fi folosit pentru alergare.

Are GPS și îți oferă informații despre locul în care te afli, viteza cu care te deplasezi, altitudine etc. Are o baterie care ține 20 de ore, suficient timp (cred) ca să termin și o competiție  de Ironman.

Eu îl vreau! Rău de tot! 🙂

Câteva informații despre produs

În timpul și după antrenament, Forerunner 310XT poate fi sincronizat wireless cu  alte dispozitive Garmin, pentru monitorizarea inimii sau senzor pentru pantoful sport, prin tehnologia ANT+. Dispozitivul este compatibil și cu alte echipamente de fitness.

Forerunner 310XT este rezistent la apă, până la o adâncime de 50 de metri. Poate fi montat cu ușurință pe bicicletă, tranziția mână-bicicletă făcându-se foarte ușor. Forerunner 310XT emite niște sunete puternice, pe care n-ai cum să le ratezi (inclusiv vibrații) atunci când ai terminat un exercițiu programat.

Forerunner 310XT măsoară viteza, distanța și locația, precum și ritmul cardiac și consumul de calorii. Alergătorii și cicliștii își pot ajusta un partener virtual, cu care să se ia la întrecere.

Prețuri

La  Wiggle, în varianta simplă, fără accesorii, costă 318 euro (aproximativ 1383 lei). Acest preț este chiar mai mare decât oferit de Decathlon România. Dar, merită să iei în considerare oferta Wiggle dacă îl iei la discount, cum e cel valabil până în data de 28 februarie 2012, când ai reducere 20% la orice produs care costă peste 100 euro.

În România am găsit două variante:

  • Sportsworld.ro – 1.830 lei, împreună cu bandă pentru puls cardiac;
  • Decathlon România – 1.359 lei (varianta fără accesorii);

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

4 thoughts on “Forerunner 310XT: Visul oricărui sportiv”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.