Stefan Oprina la Bucharest Urban Athletics 2018

Stefan Oprina la Bucharest Urban Athletics 2018
Voi știți câți ani are Ștefan Oprina? 51 de ani, împlinește 52 pe 22 iulie. La 51 de ani, Ștefan Oprina a alergat o milă, adică 1,6 km în cinci minute fix, nici mai mult, nici mai puțin. Cinci minute! Performanța a avut loc la Bucharest Urban Athletics.

Adică a avut average pace 3.06min/km. Ștefan Oprina is my hero! Fii ca Ștefan Oprina!

Pentru cine nu știe, Ștefan Oprina este antrenor de atletism, lucrează atât cu sportivi amatori, cât și cu sportivi profesioniști, cum este Emanuel Trandafir.

În 1992, Ștefan Oprina a obținut locul 3 la proba individuală de maraton, cu timpul de 2h23min50s. Doi ani mai târziu, s-a făcut polițist și timp de 17 ani a participat la peste 600 de curse, din toate categoriile, cros, 800 de metri, 1.000 de metri,  10K, semimaraton sau maraton. Are peste 30 de maratoane alergate în viața sa.

A bifat și competiții internaționale, dedicate polițiștilor, iar în august 2013 a obținut cinci medalii la Jocurile Mondiale ale Polițiștilor și Pompierilor, de la Belfast.

Dacă vreți să vă antrenați cu el îl găsiți la pista de atletism Lia Manoliu – acum antrenează în sală, tot la Lia Manoliu. Intrați pe mâna lui Ștefan Oprina și veți obține multe recorduri personale la alergare.

Comentarii