Giro d'Italia 2013

Giro d'Italia 2013

Astăzi avem contratimp individual în Giro d’Italia 2013, care va lămuri unele lucruri între favoriți. E dificil, sunt 55 km, tehnic, cu urcări.

Specialiștiii spun că nu i se potrivește foarte bine lui Bradley Wiggins, suspectul de serviciu pentru ITT-uri. Și câteva concluzii legate de favoriți după prima săptămână de cursă:

  • Deși englez, lui Bradley Wiggins nu-i place ploaia. A căzut ieri, pe ploaie, și au început să-i tremure picioarele, coborând ca o domnișoară. Prin urmare, a pierdut peste un minut față de toată lumea importantă. Nu a arătat deloc până acum a favorit;
  • Nibali e un adevărat rechin. A atacat pe coborâre. A căzut. S-a ridicat și a terminat cu grupul principal. Foarte solid;
  • Hesjedal arată mult chef de cursă, e nervos (în sensul bun) și atacă. Să-l vedem și pe marile cățărări;
  • Cadel Evans tace și face. Fără mult zgomot, e pe 6, la 16 secunde;

Un om care va pune probleme favoriților este Mauro Santambrogio, de la Vini. E bun la deal și are o echipă super, cu mult tupeu.

De verificat

 

By Bogdan Popescu

Bogdan Popescu este ciclist amator, pasionat de acest sport încă de când Turul Franței era comentat de Radu Naum. În general, Bogdan scrie pe Biciclistul.ro despre concursurile de ciclism la care participă.

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This will close in 0 seconds