Riders Club - "La Broaste" - concurs mtb

Mai sunt doar cinci zile în care vă puteţi înscrie pentru concursul mtb “La Broaşte“, ce va avea loc în data de 23 mai în zona Grădiştea-Sitaru-Căldăruşani.

Până în prezent, 1.000 de participanţi au dat curs invitaţiei de a pedala “La Broaşte”, un concurs foarte aproape de Bucureşti, la aproximativ 25 km distanţă.

Există trei curse, traseul scurt de 17 km, standard de 23 km şi “Epic”, care presupune parcurgerea de două ori a turei standard. Dificultatea acestor curse de mountain bike este redusă, dar bine echilibrată, astfel că toţi participanţii, atât începătorii, cât şi cei avansaţi vor avea ocazia să se acopere de glorie.

Traseul scurt este dedicat copiilor cu vârste între 6 şi 14 ani. Dacă sunt şi alţi doritori, aceştia vor putea alege traseul scurt numai pentru o cursă de agrement.

Anul trecut a fost o vreme foarte frumoasă şi se pare că şi anul acesta timpul va fi de partea bicicliştilor. Organizatorii au urcat un album foto pe Facebook cu poze de pe traseu şi totul arată super uscat.

 

 

 

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.