Hotel Iaki - H3RO TriChallenge Mamaia 2018

Anul acesta voi participa H3RO TriChallenge, unde voi avea de înotat 1,9 km, de pedalat 90 km şi de alergat pe distanţa unui semimaraton, iar încercarea mea de a depăşi cea mai mare provocare sportivă de până acum va fi uşurată de Hotel Iaki, cel mai mare hotel din staţiunea Mamaia.

Hotel Iaki va fi cartierul de bază pentru Biciclistul.ro în perioada 13-16 septembrie.

“Având în vedere că vei fi oaspetele nostru, te invităm să testezi o terapie japoneză, Iyashi Dome, efectuată frecvent şi de echipele sportive ce ne calcă pragul”, mi-a spus Ionela Drăgan, Spa Manager în cadrul Iaki Spa.

Testez orice terapie ce mă va ajuta să am un rezultat cât mai bun la concurs, i-am spus, mai în glumă, mai în serios.

Am aflat că este vorba despre un aparat special, cu raze infraroşii, în care voi intra cu totul şi unde voi sta aproximativ 30 de minute.

“În timpul şedinţei terapeutice vei transpira abundent, cam cât ai transpira în timpul parcurgerii distanţei de 20 km, însă nu există efecte secundare nedorite, corpul nu se uzează, nu sunt produse endorfine în mod excesiv şi nu există riscuri cardiace”, mi-a zis Ionela.

În timpul unei şedinţe, corpul va elimina până la 1200 ml de apă. Această transpiraţie este atât de profundă (sudaţia de tip 2), încât va elimina şi metalele grele din organism. O şedinţă Iyashi Dome asigură o pierdere de până la 600 kcal. În plus, căldura pătrunde până la 40mm sub piele, stimulând circulaţia sângelui, care induce la răspândrea căldurii în întregul organism. Pielea este, astfel, profund purificată şi tonifiată.

Există şi un studiu, care a ajuns la concluzia că în transpiraţia eliminată în timpul unei sesiuni de tip Iyashi Dome se găseşte o concentraţie mai mare de metale grele decât într-o cantitate similară de urină, iar în mod particular aluminiul este eliminat cel mai eficace.

“Acţiunea detensionată asupra sistemului muscular, detoxifierea profundă şi susţinerea eficientă a metabolismului a făcut ca acest program să fie foarte apreciat de către sportivi, prin urmare credem că va fi potrivit şi pentru tine”, mi-a mai spus Ionela.

Aştept cu nerăbdare să încerc această minunăţie şi o să revin cu impresii :).

Şi cu ocazia acestei şedinţe terapeutice voi afla şi informaţii preţioase despre mine, cum ar fi care este nivelul de grăsime viscerală din corpul meu şi ce masă musculară am.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds