Riders Club începe sezonul de ciclism cu ZIUA B, concurs ajuns la a şasea ediţie, ce va avea loc în data de 5 mai 2018 pe malul lacului Cernica.

Competiţia propune riderilor amatori două trasee pe malurile lacului Cernica, prin mijlocul pădurii Cernica-Pantelimon. Pentru  cicliștii începători și pentru copii, începând de la vârsta de 5 ani, a fost concepută tura scurtă de 19 kilometri, accesibilă și usor de parcurs.

Participanții cu ceva mai multă experiență vor putea aborda cursa lungă, pe traseul Standard, de 38 de kilometri.

Înscrierile sunt deschise și se fac online, pe pagina evenimentului, iar până pe 21 martie beneficiați de prețul minim de înregistrare, 85 de lei de persoană. Pentru copii este valabil tariful unic de 45 de lei pe toată durata înscrierilor. Pe cele două trasee se vor desfășura nu mai puțin de 41 de curse în total.

Startul se va în imediata vecinătate a Extreme Park Cernica, unde veți avea la dispoziție parcare, restaurante, dar și posibilitatea de a traversa lacul Cernica pe tiroliană, toate acestea oferind atât sportivilor cât și susținătorilor lor oportunitatea de a se bucura de o zi de primăvară în aer liber. În cadrul evenimentului este asigurată o zonă de relaxare în care participanții și susținătorii lor vor avea acces la terasă, catering și puncte de alimentare și hidratare.

Concurenţii vor putea beneficia la zona de start de asistența medicală, garderobă, vestiar și asistența mecanică pentru biciclete, oferită de Ambulanța de Biciclete.

Calendarul Riders Club 2018 numără în prezent  nouă competiții, dedicate în special amatorilor. Detalii găsiți pe: www.ridersclub.ro.

Ziua B, concurs Riders Club, 2017, padurea Cernica

Comentarii

Articolul precedentConcursul TriChallenge Izvorani a fost anulat
Articolul următorAm avut o zi excelentă la RUN for LIFE, primul test din 2018
Editor Biciclistul.ro | emilian@biciclistul.ro | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE